معاون وزیر نفت: گُل‌های باوارده صحنه‌های واقعی را به تصویر کشیده بود

تهران-ایرنا- معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: «گُل‌های باوارده» صحنه‌های واقعی جنگ و صنعت نفت در آن دوران را به خوبی به تصویر کشیده بود.

جلیل سالاری سه‌شنبه شب پس از تماشای فیلم سینمایی گُل‌های باوارده به کارگردانی مهرداد خوشبخت در کنار وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و نفت در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا اظهار داشت: فیلم بسیار خوبی بود؛ همه صحنه‌ها با توجه به این که خودم هم در زمان جنگ در آبادان بودم صحنه های واقعی بود و کارگردان به درستی ابعاد صنعت نفت را به تصویر کشیده بود.

وی خاطرنشان کرد: کارگردان شرایطی که در آن زمان در محدودیت تامین سوخت در استان خوزستان داشتیم و بخش‌های نظامی و پشیبانی و تجهیزاتی که نیاز صنعت را در پالایشگاه اصفهان تامین می‌کرد و جابجایی‌ها و ابعاد آن را به درستی و به صورت کامل به تصویر کشیده بود.

سالاری گفت: صحنه‌هایی که در حوزه نفت دیدم تصویری واقعی از تلاش همکاران صنعت نفت بود. رشادت‌هایی که داشتند و اهمیتی که صنعت نفت و بخش انرژی در کشور دارد و نیز ادای دینی که همکاران بخش نفت در زمان جنگ انجام دادند.

وی اظهار داشت: کارگردان توانسته بود نقشی که صنعت نفت داشت و دانشی که همکاران ما در حوزه نفت داشتند و توانستند آن را پیاده سازی کنند به قاب دوربین ببرد.

وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و نفت شامگاه سه‌شنبه در هفتمین روز از چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به تماشای فیلم سینمایی گُل‌های باوارده نشستند.

گرچه نسخه نهایی این فیلم برای اکران در سینمای رسانه آماده نشد اما محمدمهدی اسماعیلی و جواد اوجی که شامگاه سه‌شنبه به پردیس سینمایی ملت آمدند نسخه اصلاح نشده را تماشا کردند.

در این فیلم سینمایی که پیش از این با نام پالایشگاه شناخته شده بود، بازیگرانی چون بانیپال شومون، امیررضا دلاوری، الهام نامی نیک، نادر سلیمانی و یاسین مسعودی حضور دارند.

جواد اوجی وزیر نفت پیش از تماشای فیلم به ایرنا گفت:‌ مردم باید ببینند که ما با شرکت‌های بزرگ نفتی جهان رو به رو هستیم و چه دستاوردهای بزرگی در این ۴۴ سال به دست آورده‌ایم؛ منتهی خیلی‌ها خبر ندارند، که البته با استفاده از سینما می‌توان این دستاوردها را اطلاع‌رسانی کرد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسامی هم در پاسخ به ایرنا بیان کرد: جشنواره فیلم فجر و سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد را خانه همه هنرمندان می دانیم. همه با هر سلیقه ای جزو خانواده فرهنگ و هنر و سینما هستند. از همه آنها می‌خواهیم این کار را که هویت و عشق و علاقه آنها است، با همین حمیت ادامه دهند. خانواده سینما دو قطبی شدنی نیست.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در سال ۱۳۵۹ همزمان با جنگ تحمیلی، تعدادی از مهندسین پالایشگاه نفت آبادان در تلاش هستند با امکانات و تجهیزاتی که در داخل انبارهای آن است، پالایشگاه‌های دیگر را ترمیم کنند.

جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ به دبیری مجتبی امینی در دو پردیس سینمایی ملت و برج میلاد برگزار می‌شود. امسال ۲۴ فیلم در بخش سودای سیمرغ در جشنواره فیلم فجر به رقابت می‌پردازند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha