افزایش ۱۰ برابری فضاهای آموزشی در کرمانشاه پس از انقلاب

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون یک میلیون و ۸۳۰ هزار متر مربع فضای آموزشی در این استان وجود دارد، گفت: این میزان در مقایسه با قبل از انقلاب ۱۰ برابر رشد داشته است.

«مرزبان نظری»، روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: در قبل از انقلاب ۱۸۷ هزار متر مربع فضای آموزشی داشتیم که هم اکنون این میزان به یک میلیون و ۸۳۰ هزار متر مربع رسیده است.

وی با اشاره به افزایش ۳۴ برابری فضاهای ورزشی مدارس پس از انقلاب نیز افزود: در بحث فضای ورزشی در سال ۵۷ سه هزار مترمربع بود که این میزان هم اینک به ۱۰۴ هزار متر مربع رسیده است.

مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه سرانه فضاهای آموزشی استان را نیز به ازای هر دانش آموز در حال حاضر ۶.۴ متر مربع اعلام کرد و یادآور شد: میزان سرانه فضاهای آموزشی در این استان ۱.۲ متر مربع بیشتر از میانگین سرانه کشوری (۵.۲ ) است.

نظری تاکید کرد: تلاش می شود این میزان با مشارکت خیرین و اعتبارات ملی و استانی با شرایط ایده آل ( هشت متر مربع ) نزدیکتر شود.

افزایش ۱۰ برابری فضاهای آموزشی در کرمانشاه پس از انقلاب

وی افزود: در بین شهرستان های استان نیز سرپل ذهاب و قصر شیرین دارای بیشترین سرانه فضای آموزشی و جوانرود با ۳.۴ متر مربع دارای کمترین سرانه است که دلیل عمده آن کمبود زمین با کاربری فضای آموزشی به دلیل شرایط توپوگرافی منطقه و از طرفی دیگر بالا بودن رشد جمعیت آن در مقایسه با سایر شهرستان ها و نیز مهاجرت به این شهرستان است.

نظری اضافه کرد: هم اکنون چهار واحد آموزشی در شهرستان جوانرود در حال احداث است تا سرانه فضای آموزشی در این شهرستان افزایش پیدا کند.

افتتاح ۳۱ مدرسه و سالن ورزشی آموزش و پرورش در استان کرمانشاه

وی ادامه داد: به مناسبت دهه مبارک فجر نیز با ۵۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه ۳۱ پروژه آموزشی در شهرستان های مختلف استان مورد بهره برداری قرار گرفت.

مدیرکل تجهیزات و نوسازی مدارس استان کرمانشاه اظهار کرد: این پروژه ها شامل ۳۰ مدرسه با مجموع ۱۱۹ کلاس درس و یک باب سالن ورزشی بود که همزمان با حضور ویدیو کنفراس رییس جمهور در مراسم بزرگ افتتاح هزار و ۱۰۰ مدرسه در سراسر کشور به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، نزدیک به چهار هزار مدرسه دارد و حدود ۳۷۰ هزار نفر دانش آموز و ۲۶ هزار معلم در این مدارس مشغول تحصیل و فعالیت آموزشی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha