پویایی و نشاط مردمی در «چله انقلاب»

خرم‌آباد - ایرنا - مردمی سازی و حضور اقشار مختلف در آیین‌های گرامیداشت دهه فجر طی سال‌های گذشته مورد توجه بیشتری قرار گرفت تا مردم با حضور در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی این مناسبت، سهم بیشتر و محسوس تری در جشن انقلاب داشته باشند.

به گزارش ایرنا مردم، عامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل بودند و در چهار دهه نیز با ایستادگی در فتنه ها، سرد و گرم چشیده انقلاب شده اند.

در حالیکه بسیاری از انقلاب‌های دنیا بعد از مدتی پوچ شده و تنها نامی از آنها باقی ماند اما انقلاب اسلامی ایران به پشتوانه مردم وفادار و بصیرش همچنان با گذشت چهار دهه در عرصه های مختلف علمی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بهداشتی می تازد و امروز چله نشینی مقتدرانه ای را با پشتوانه مردمی تجربه می کند.

ملت مثال زدنی ایران در این سال ها ماموریت خود را به خوبی انجام داده است و اکنون نیز مسوولان بر این واقف هستند که سهم مردم از جشن های انقلاب باید به همین میزان باشد، از افتتاحیه و کلنگ زنی ها گرفته که به اقشار مختلف هدیه می شود تا مراسم فرهنگی و هنری که با هدف توقیت نشاط و پویایی جامعه در حال برگزاری است.

حضور پرشور مردم در صحنه، زنده و جاری بودن انقلاب اسلامی را نشان می‌دهد و علاوه بر این دشمنان انقلاب اسلامی، پیام مردم ایران را دریافت خواهند کرد که با وجود مشکلاتی که بانی بسیاری از انها آمریکا و غرب است اما همچنان وفادار به نظام و انقلاب هستند و بر خلاف تبلیغات رسانه های معاند، نه تنها افسرده و دلمرده نیستند بلکه امیدوار و پورشور مسیر موفقیت در آینده را ترسیم می کنند.

چله انقلاب؛ جشن چهار دهه موفقیت و سربلندی

به همین منظور امسال در اقدامی ابتکاری جشنواره ای به نام «چله انقلاب» در لرستان طراحی شد تا مردم و جوانان برگزار کننده اصلی آن باشند و طلیعه فجر ۴۴ با مشارکت گسترده تری از اقشار مختلف جشن گرفته شود.

به گفته حجت الاسلام "مهدی قدرتی" مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان ،جشنواره فرهنگی اجتماعی«چله انقلاب» در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سه مرحله محله‌ای تا استانی برگزار شد.

وی امروز پنجشنبه در افتتاحیه مرحله استانی این جشنواره گفت:‌ بخش فرهنگی جشنواره شامل کتابخوانی، عکاسی و کلیپ، بخش ورزشی شامل فوتسال، دال‌پلان، طناب‌زنی، فوتبال دستی، تنیس روی میز، دارت و طناب‌کشی، بخش مهارتی شامل آشپزی، صنایع‌دستی و نقاشی، بخش قرآنی شامل حفظ قرآن، مفاهیم قصه‌گویی، اذان و مکبری و بخش سرگرمی شامل پانتومیم، استندآپ کمدی و صفحه‌داری فضای مجازی بود.

وی تصریح کرد: ثبت نام در ‌جشنواره فرهنگی اجتماعی «چله انقلاب» ۲۳ دی ماه تا اول بهمن ماه جاری ویژه تمام رده‌های سنی و در ۲ بخش بانوان و آقایان در مساجد انجام شد.

شرکت بیش از ۱۵ هزار کنشگر فعال در جشنواره

حجت الاسلام قدرتی تصریح کرد: بیش از ۱۵ هزار کنشگر واقعی فعال در این جشنواره شرکت کردند.

به گفته وی نخستین جشنواره چله انقلاب لرستان در سه مرحله محلی، شهرستانی و استانی برگزار شد که ۱۰ رشته ان مشترک، ۴ رشته ویژه خانم‌ها و ۵ رشته ویژه آقایان نیز داشت.

وی برگزاری این جشنواره را یک رویدا فرهنگی و اجتماعی کلان در استان دانست و تصریح کرد:‌ ییش از ۲ هزار و ۵۴۳ نفر از مرحله محله ای پذیرفته شدند که در نهایت ۳۸۸ نفر به مرحله استانی جشنواره راه پیدا کردند و در اختتامیه مرحله استانی از ۱۰۱ نفر تجلیل می شود.

انقلاب و چله هایی که پشت سر گذاشته می شود

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد نیز در این آیین گفت: انقلاب اسلامی ایران، چله‌هایش را پشت سر می‌گذارد که در این راه هرچقدر روزهای انقلاب را در قالب جشنواره‌های مختلف فرهنگی، قرآنی و اجتماعی تبیین کنیم، به حرکت قطار انقلاب کمک کرده‌ایم.

حجت الاسلام و المسلمین سید "احمدرضا شاهرخی "، حرکت در مسیر انقلاب را خوشنامی و مایه عاقبت بخیری دانست و افزود:‌ فرارسیدن چهل‌وچهارمین سال پیروزی انقلاب اسلامی با فراز و نشیب‌هایی که پشت سر گذاشت، نشان می دهد قطار انقلاب اسلامی در حرکت است و به مسیر خود ادامه خواهد داد تا با یاری خداوند متعال، پرچم این انقلاب به دست صاحب اصلی آن حضرت ولیعصر(عج) برسد.

وی تصریح کرد: طی این ۴۴ سال، بسیاری از سردمداران و بدخواهان از شرق و غرب مغلوب عظمت و اقتدار انقلاب شدند و بینی بسیاری از زورگویان عالم توسط انقلاب به خاک مالیده شد.

وی یادآور شد: بدون شک اگر شهدای انقلاب اسلامی بین ما بودند در ردیف نخست راهپیمایی ۲۲ بهمن قرار می‌گرفتند از این‌رو همه ما باید در راهپیمایی باشکوه سالگرد پیروزی انقلاب شرکت کنیم و بار دیگر مردمی بودن این نظام را به رخ دنیا بکشیم.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی همچنین با تاکید بر اینکه وحدت اقشار مختلف باید در ایام دهه فحر نمایان‌تر باشد ادامه داد: دشمن به دنبال کمرنگ کردن وحدت مردم است بنابراین برنامه‌های این مناسبت باید با محوریت مسجد و مردم باشد، چراکه مساجد محل تبیین اصول انقلاب هستند.

وی با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هنر برای اثرگذاری برنامه‌های دهه فجر، گفت: جشن دهه فجر مردمی است ضمن اینکه ادارات باید مشارکت داشته باشند، اما جنبه مردمی برنامه‌های این مناسبت برجسته شود و هر اداره و نهادی بخشی از برنامه‌ها را به مردم واگذار کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha