عبدالحسین گرشاسبی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این نهالستان ها با مساحت ۲۸ هکتار در شهرهای دیر، بردخون، بوشهر، چاهکوتاه و سرکرُه دشتستان قرار دارند.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۳۲ هزار و ۸۰۰ اصله نهال از گونههای کُنار، کهور پاکستانی و ایرانی، اُکالیپتوس، حرّا و سایر انواع نهالهای دیگر در این استان توزیع شده است.
گرشاسبی ادامه داد: با توجه به شرایط خشک و نیمه خشک آب و هوایی استان بوشهر تولید گیاه حرّا از اولویتهای استان بوشهر است و تاکنون موفق به تولید ۲۳۰ هزار اصله نهال حرّا در این استان شده ایم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با تاکید بر فعال کردن برخی از نهالستانهای غیر فعال استان بوشهر از جمله بنک و خورموج اظهار کرد: برای اجرای طرح مردمی کاشت نهال از ظرفیت مردم، بخش خصوصی، شرکتها شهرکهای صنعتی و کشاورزی، مسئولیت اجتماعی نفت گاز و صنایع فعال در این استان از جمله کارخانههای سیمان استفاده میشود.
وی با اشاره به آغاز اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت به دستور رئیس جمهور در کشور گفت: سهم این استان از اجرای طرح ملی مردمی کاشت یک میلیارد اصله نهال از سوی وزارت جهاد کشاورزی ۱۲ میلیون اصله است (سالانه سه میلیون اصله) طی چهار سال است.
گرشاسبی یادآورشد: سالانه ۴۰ میلیون نهال در کشور تولید میشود و براساس برنامهریزی انجام شده تا سال آینده میزان تولید نهال به ۲۵۰ میلیون اصله و در طول چهار سال به یک میلیارد اصله میرسد.
وی اظهار کرد: در همین ارتباط براساس برنامهریزی انجام شده تا پایان سال جاری در قالب پویش کاشت نهال ۱۵۰ هزار اصله نهال با کمک مردم، دهیاریها، نیروهای جهادگر، همیاران طبیعت، گروههای دانش آموزی و جهادی و تشکلهای غیردولتی استان کاشته میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: با توجه به تغییر اقلیم، کاهش بارندگی، کاهش پوشش گیاهی، افزایش بیابان و کانونهای گرد و غبار اجرای طرح ملی مردمی کاشت یک میلیارد اصله نهال در کشور ضروری و همکاری همه رسانهها برای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به مخاطبان برای اجرای این طرح ضروری است.
نظر شما