دشواری انتقال جسد زن کهگیلویه و بویراحمدی بر اثر نامناسب بودن راه ارتباطی +فیلم

یاسوج- ایرنا- ظهر امروز (دوشنبه )کلیپی درفضای مجازی منتشر شد که به علت نامناسب بودن راه ارتباطی انتقال جسد یک زن فوت شده از اهالی لوداب کهگیلویه و بویراحمد به دشواری به مرکز بخش ممکن شد. .

به گزارش ایرنا، امروز کلیپی در برخی رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد که نشان می داد خانواده ای در روستای چال شاهین لوداب به دلیل دسترسی نداشتن به راه به دلیل بارش برف و باران، اقدام به جابجایی جسد بر روی دستان خود کرده اند و این جسد در راه مانده است.
بخش لوداب با ۱۲۸ روستا و ۲۰ هزار نفر جمعیت از مناطق کوهستانی سخت گذر و کمتر توسعه یافته استان کهگیلویه و بویر احمد است.

روستای چال شاهین از توابع لوداب یکی از روستاهای سردسیر، برفگیر و صعب العبور بخش لوداب است که سه سال پیش راه ارتباطی آن توسط پیمانکار خاکبرداری شده و هنوز خاکی است که با کمترین بارندگی تردد از ان دشوار می شود.

زمستان با بارش اولین برف و باران گذر از این جاده روستایی به سختی صورت می گیرد و رفت و امد روستائیان کند می شود و تنها ماشین کمک دار امکان رفت و آمد در این مسیر را دارد.

بخشدار لوداب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: روز گذشته به محض تماس خانواده این زن فوت شده با بخشداری، در اولین فرصت با ماشین کمک دار به سمت روستای چال شاهین رفته است.

کوروش بی نیاز افزود: به خاطر صعب العبوری مسیر، اهالی این روستا جسد را حدود پنج دقیقه پایین تر آوردند و سریعا توسط این ماشین کمک دار جسد به درمانگاه لوداب منتقل شد.

وی تصریح کرد: متاسفانه جاده های روستایی حدود ۱۷۲ روستای لوداب صعب العبور و خاکی است و با بارش ها سریعا مسدود می شوند و با اینکه نیروهای زحمت کش راهداری پس از بارش ها به صورت شبانه روزی اهتمام به بازگشایی این راه ها دارند اما هنوز مشکلات زیادی وجود دارد.

بخشدار لوداب از توابع شهرستان بویراحمد عنوان کرد: حجم کار در این بخش زیاد است و روستاهای پراکنده بسیاری در مناطق سخت گذر قرار دارند.

بی نیاز ابراز کرد: روستاهایی از جمله مورنا، حوزه بلی بلند، چشمه جفته، تنگ آلک، آبچندار گلال تا آبچندار پاتاوه گلال، گردنگاه تا مله طلا و چهل دخترون تا لیراوک از جمله روستاهایی هستند که فاقد راه ارتباطی مناسب هستند.

وی ادامه داد: روستای چال شاهین قلب تپنده لوداب است زیرا شبکه های وب، اینترنت و سیمای بخش در این محدوده واقع شده است و هر اشکالی در مسیر ارتباطی آن، برای خدمات رسانی به دیگر روستا هم مشکل ایجاد می شود.

بخشدار لوداب از توابع شهرستان بویراحمد با اشاره به مشکل دیگر این روستاها، تاکید کرد: لوداب برای انتقال اجساد آمبولانس حمل جسد ندارد و این کار توسط سایپا و یا آمبولانس از یاسوج صورت می گیرد در صورتی که فاصله یاسوج تا برخی از روستاها به چهار ساعت هم می رسد.

بی نیاز تصریح کرد: روستاهای این بخش آمبولانس حمل جسد ندارد و خانواده ها اغلب مجبور به حمل اجساد عزیزان خود با خودروی شخصی، وانت و سایپا هستند.

وی افزود: این روستا نیاز مبرم به یک دستگاه آمبولانس برای حمل اجساد دارد و چشم انتظار همت مسئولان هستیم.

البته سوم ابان ۱۴۰۰ خبر نبود آمبولانس در لوداب توسط رسانه ها کار شد اما هنوز آمبولانسی در این بخش مستقر نشده است.

ناگفته نماند، در راستای برنامه ریزی دولت سیزدهم برای توسعه آسفالت راه روستایی در هشت ماه گذشته ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی در این استان آسفالت شده که این اقدام بی نظیر بوده است.

بر اساس قانون بودجه روستاهای بالای ۲۰ خانوار تا پایان دولت سیزدهم باید آسفالت شوند که در این راستا ۲هزار کیلومتر راه شوسه و خاکی در استان وجود دارد که ۵۰۰کیلومتر از این میزان در روستاهای بالای ۲۰خانوار هستند.

به گفته مسئولان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، بیش از ۲ هزار کیلومتر راه روستایی فاقد آسفالت در مناطق مختلف این استان وجود دارد.

دولت توجه ویژه ای به مناطق محروم و روستایی دارد و تا سه سال آینده در صورت ادامه روند فعلی برای تخصیص اعتبار، تمام راه های روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان آسفالت خواهد شد.

بخش لوداب از توابع شهرستان بویراحمد با ۱۲۸ روستا و جمعیتی نزدیک به ۲۰ هزار نفر در۲۰۰ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده که آخرین روستای این بخش با مرکز استان نزدیک به چهار ساعت مسافت دارد.

 دشواری انتقال جسد زن کهگیلویه و بویراحمدی بر اثر نامناسب بودن راه ارتباطی +فیلم

در دی ماه امسال هم آب، راه و برق بسیاری از روستاهای بخش لوداب در اثر بارش برف و باران شدید قطع شده بود که استاندار برای خدمات رسانی سریع تر به این روستائیان خود و سایر مسئولان به این منطقه رفته بودند.

سید علی احمدزاده با اشاره به اعزام نیروهای خدمات‌رسان به مناطق و روستاهای مختلف، افزود: خدمات‌رسانی به مردم در دورترین نقاط استان باید انجام شود و مبادا خدای ناکرده به دلیل غفلت یا عدم نظارت و مدیریت روستایی ، خانواده ای ، زنی و بچه ای در شرایط معمولی و یا بیماری ، از خدمات محروم شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha