نماینده مجلس انگلیس: رژیم آل‌خلیفه باید موازین حقوق بشری را رعایت کند

لندن – ایرنا – نماینده مجلس انگلیس هم زمان با دوازدهمین سالگرد قیام مردم بحرین علیه رژیم آل‌خلیفه تصریح کرد که روابط لندن با منامه باید مشروط به رعایت موازین حقوق بشری توسط رژیم آل‌خلیفه باشد.

« کلاودیا وب» نماینده منطقه «لستر ایست» در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در لندن رژیم بحرین را نظامی «مستبد» توصیف کرد که «مردم خود را به‌صورت خودسرانه حبس و کسانی را که معترض هستند سرکوب می‌کند» وی گفت اما دولت انگلیس به این جنایات اهمیت نمی‌دهد.

این قانون‌گذار انگلیسی با بیان اینکه نقض حقوق بشر و خشونت در بحرین باید خاتمه یابد افزود: دولت انگلیس باید منامه را پاسخگو بداند و از طریق دیپلماسی اطمینان حاصل کند که تجارت و سایر روابط دوجانبه با این کشور مشروط به رعایت حقوق بشر در این کشور است.

وی اضافه کرد:‌جامعه جهانی نمی‌تواند دربرابر خشونت‌های روزانه رژیم بحرین سکوت کند و باید صدای خود را به عناصر رژیم آل‌خلیفه برساند. به همین خاطر من به‌عنوان نماینده مجلس مراتب اعتراضم را در حمایت از جوامع بحرینی که مورد ظلم واقع شده‌اند اعلام می‌کنم.

وب ادامه داد: در شرایط نبود دمکراسی در بحرین ما باید در کنار مردم این کشور بایستیم. آن‌ها در این کشور استبداد را تجربه می‌کنند و این وضعیت نمی‌تواند ادامه یابد.

این قانون گذار انگلیسی تصریح کرد که دولت لندن باید با صدای بلند به وضعیت حقوق بشر در بحرین اعتراض کند و «با کسانی که دربرابر دمکراسی ایستاده‌اند، تمامیت‌خواه و سرکوبگر هستند مخالفت کند و در کنار مردم بایستد»

این درحالیست که انگلیس در روزهای اخیر میزبان هیاتی بلندپایه از بحرین بوده و طرفین درباره توسعه روابط دوجانبه بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

طارق احمد معاون وزیر امور خارجه انگلیس روز یکشنبه میزبان وزیر خارجه بحرین بود و دیروز (دوشنبه) هم با هیات پارلمانی این کشور ملاقات کرد. وی با سازنده خواندن این جلسات گفت که درباره مسائل امنیت منطقه، توسعه روابط تجاری و سرمایه‌گذاری، رایزنی صورت گرفت.

در همین پیوند مخالفان رژیم آل‌خلیفه تجمعاتی را مقابل وزارت امور خارجه انگلیس و سفارت بحرین برگزار کردند. آن‌ها هفته پیش نیز نشستی را به مناسبت دوازدهمین سالگرد قیام مردم بحرین برگزار و برلزوم تشدید تلاش‌ها برای پاسخگویی و تحریم عاملان جنایات حقوق بشری در این کشور تاکید کردند.

در این جلسه که با حضور اندیشمندان، صاحب‌نظران، فعالان حقوق بشری و شماری از نمایندگان مجلس انگلیس در پارلمان این کشور برگزار شد، سخنرانان ضمن برشمردن جنایات حقوق‌بشری رژیم آل خلیفه خواستار توقف حمایت‌های دولت لندن از منامه شدند.

به گزارش ایرنا، بحرین از ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ تاکنون صحنه قیام مردمی علیه رژیم آل خلیفه است و طی این مدت بیش از ۱۱ هزار شهروند بحرینی به اتهام های واهی بازداشت و از شمار زیادی از مخالفان سلب تابعیت شده است.

بحرینی‌ها از ۱۲ سال پیش علیه درد و رنج‌هایی که دهه‌ها به دوش کشیده‌، قیام خود را آغاز کردند، اما هربار با فجیع‌ترین شکل سرکوب و با قتل و کشتار از سوی نظامیان آل خلیفه مواجه شده‌اند. سازمان عفو بین‌الملل پیشتر در بیانیه‌ای اعلام کرد که بی‌عدالتی برنامه ریزی شده در این کشور شدت گرفته، به طوری که ظلم سیاسی تمام فضاها برای آزادی بیان را مسدود کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha