«غلامرضا ملکی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نان کامل اکنون در ۵۶ نانوایی شهرستانهای استان مرکزی تولید می شود و ۲۰۰ تن آرد ماهانه برای تولید نان سبوس دار در این نانواییها مصرف میشود.
وی ادامه داد: استان مرکزی در زمینه عرضه آرد یارانهای با بیشترین سبوس، استاندارد و بهداشتی برای مصرف افراد جامعه و پراکنش مناسب این نوع از نان در بیشتر شهرستانها از استانهای پیش رو در کشور به شمار می رود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ریزیهای انجام شده در راستای توسعه تولید و مصرف نانهای سبوس دار در این استان، مقرر شده است با مشارکت دستگاههای مربوطه، شورای هماهنگی احیای نان سبوس دار در استان ایجاد شود.
ملکی گفت: همچنین فرهنگ سازی در زمینه مزایای نان سبوس دار و تبدیل استان به خاستگاه ترویج این نوع نان در کشور با همکاری جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، استانداری، اداره کل غله و خدمات بازرگانی و رسانههای استان در دستور کار است.
وی ادامه داد: مصرف نان کامل به دلیل کاهش خطر بیماریهایی از جمله اضافه وزن، چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و بعضی سرطانها افراد را از مصرف سایر مواد دارویی و شیمیایی بینیاز میکند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد و یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال میشود.
نظر شما