سرمایه گذاری در کشاورزی مازندران فرصت درآمدی در مقیاس صادرات نفت

ساری- ایرنا- هفتمین همایش فرصت های سرمایه گذاری مازندران با معرفی ۲۳۲ فرصت در سه شهرستان آمل ، محمود آباد و نور با محوریت کشاورزی و صنایع وابسته به آن در حالی مورد تاکید قرار گرفته است که به گفته کارشناسان اگر این فرصت ها به درستی عملیاتی شود ، درآمد سالانه آن با صادرات نفت کشور برابری می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، یکی از سرمایه گذاران بخش کشاورزی از مازندران به عنوان چشم و چراغ امنیت غذایی کشور یاد کرد و گفت: کم آبی از دغدغه های جدی این استان است، گفت: در سرمایه گذاری شناخت منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، ابتدا باید داشته های منطقه را به درستی رصد و به صورت کارشناسی اطلاعات ریشه ای کسب شود.

محمد ناصر السادات با بیان این که دولت مردمی دکتر رئیسی با تدبیر شناسایی و معرفی فرصت های سرمایه گذاری در هر شهرستان گامی بزرگی در توسعه هر منطقه برداشته است، ادامه داد: همسو با این رویکرد ، استاندار مازندران با هماهنگی فرمانداران ۲۲ گانه اقدام به این کار کرده است، اما باید متذکر شود که شناخت ونیاز ها را باید به درستی بشناسیم ، خرده مالکی در مازندران از مشکلات اساسی در فعالیت های کشاورزی برای سرمایه گذاری است،

وی ادامه داد: قطعات کوچک زمین هیا کشاورزی باید یکپارچه شود تا توجیه اقتصادی آن به مراتب افزایش بیابد

این سرمایه گذار بخش کشاورزی مازندران گفت: موضوع دیگر بانک ها و حمایت ها برای تشویق سرمایه گذاری در تولیدات محصولات کشاورزی است، بخش کشاورزی به تسهیلات ارزان و با بهره کم نیاز دارد.

ناصر السادات با اظهار این که حقایق و واقعیت این است که خاک های کشاورزی مازندران به دلیل استفاده بی رویه سموم ، وجود انواع بذرهای ناسالم و گواهی نشده و سموم تقلبی خاک کشاورزی مازندران را به شدت تهدید می کند، بیان داشت: تغییر کاربری در زمین های کشاورزی مازندران بیداد می کند، جهاد کشاورزی باید موانع تولیدات محصولات کشاورزی را کم کند، مازندران دارای کارشناسان و محققانبرجسته ای است که باید بکار گیری شوند.

وی با بیان این که مازندران در مجموعه یک گلخانه طبیعی است که می تواند به اندازه صادرات نفت درآمد برای کشور داشته باشد، ادامه داد: آبیاری نوین در مازندران باید مورد توجه قرار بگیرد ، خاک کشاورزی مازندران به عنوان چشم و چراغ امنیت غذایی کشور را باید حفط کنیم.

وی هشدار داد که بیوتروریسم در مازندران کشاورزی خطه شمال را به دشدت تهدید می کند.

سرمایه گذاری در کشاورزی مازندران فرصت درآمدی در مقیاس صادرات نفت

تصمیم گیری و تصمیم سازی مبتی بر دانش در جذب سرمایه گذار یک اصل است

یکی از سرمایه گذاران بخش گردشگری مازندران نیز در این همایش با بیان این که عصر امروز دانش و فرا صنعتی است و این مهمترین سرمایه هر کشور محسوب می شود، گفت: به حکمرانی دانشی برای تصمیم گیری و تصمیم سازی ها نیاز داریم.

دکتر احمد اسفندیاری وی با بیان این که بر اساس داشته ها و منابع خود باید از دانش امروز استفاده کنیم و سپس فعالیت سرمایه گذاری تعریف شود، ادامه داد: تنظیم گری و ساختار ها باید مبتنی با علم باشد ، این که گفته می شود مازندران غذای کشور را تولید می کند، این به نظر من اشتباه است، باید مطالعات بیشتری از منابع آب ، خاک و هوا را داشته باشیم و سپس تصمیم گیری شود.

وی ادامه داد: سرمایه و پول در کشور به اندازه کافی وجود دارد باید منفعت و امنیت سرمایه گذار را تامین کنیم، تا به نتیجه برسیم.

وی با تاکید بر این که حکمرانی در تصمیم سازی و تصمیم گیری باید از دانشگاه ها بیشتر استفاده کند، گفت: توجه به درون و بیرون هر منطقه در کسب و کار و سرمایه گذاری بسیار مهم است، همه داشته ها و ظرفیت ها برای کسب و کار در داخل مازندران بی نظیر است، اما باید از فرصت دانش بنیان بریا سرمایه گذاری در استان بیشتر استفاده کنیم.

این سرمایه گذار مازندران گفت: گردشگری باید بر اساس زنجیره تعریف شود تا بتواند کسب درآمد را چندین برابر کند، اکنون گردشگری در مازندران به زنجیره تبدیل نشده است، یعنی علاوه بر تماشای جاذبه های طبیعی ، باید خرید ، تامین غذا و دیگر مایحتاج خانواده در یک منطقه گردشگری توجه شود.

اسفندیاری تاکید کرد: استفاده از نیروی بومی در سرمایه گذاری مهم است یعنی باید از این افراد که سرمایه اندکی دارند متناسب با مهارت های بومی در کسب و کار ها استفاده کرد.

سرمایه گذاری در کشاورزی مازندران فرصت درآمدی در مقیاس صادرات نفت

پنجره واحد در مازندران مشکلات سرمایه گذاری را حل و فصل کرده است

فرماندار نور در این همایش با اظهار این که با تدبیر استاندار مازندران اقدام موثر و مفیدی در شناسایی و معرفی فرصت های سرمایه گذاری استان صورت گرفته است، گفت: جذب سرمایه گذاران به صورت شفاف با حل و فصل چالش های سرمایه گذاری در هر منطقه استان به طور یقین حداکثر بهره وری و ایجاد ثروت می کند.

احمد توکلی با توضیح این که پنجره واحد برای جذب سرمایه گذاران یک گام مهم در رسیدن به هدف مورد نظر است، ادامه داد: امروز فرصت های سرمایه گذاری در بخش های کشاورزی ، گردشگری و صنایع وابسته به کشاورزی و سازگار با محیط زیست استان در همه ابعاد شناسایی و به صورت بسته بندی شده آماده ارایه به سرمایه گذاران است.

فرماندار شهرستان نور با اشاره به اینکه مازندران از سبزترین استان‎های کشور است، تصریح کرد: وجود رشته کوه البرز، قرار داشتن دماوند به عنوان بلندترین قله ایران، در کنار هم بودن جنگل، جلگه، دریای خزر، جنگل های هیرکانی و رودخانه های پرآب ویژگی های منحصر به فرد را ایجاد کرد.

وی با اعلام اینکه شهرستان نور با مساحت ۲ هزار و ۶۷۵ کیلومتر مربع از لحاظ پهنه ای دومین شهرستان وسیع مازندران است، بیان کرد: وجود سه بخش، ۹ دهستان و پنج شهر به همراه مواهب طبیعی بی نظیر، دریا، ساحل، جلگه، جنگل و کوهستان شرایط را برای سرمایه گذاری در نور مهیا کرده است.

توکلی با اشاره به اینکه شهرستان نور براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای بیش از ۱۲۱ هزار نفر جمعیت است، افزود: خانه دوم بسیاری از هموطنان در پایتخت و دیگر استان ها در شهرستان نور مهیا بوده که نمی توان به آنها عنوان گردشگر یا توریست داد زیرا جمعیتی حدود سه برابر جمعیت موجود را شامل می شود و هم اکنون خدمات خاص مدیریتی در شهرستان نور ارائه خواهد شد.

سرمایه گذاری در کشاورزی مازندران فرصت درآمدی در مقیاس صادرات نفت

فضای سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی ، نیروگاه های مقیاس کوچک و گردشگری محمودآباد آماده است

فرماندار شهرستان محمود آباد نیز با اظهار این که در دولت مردمی سیزدهم بر لزوم بکار گیری نیروی انسانی کارآمد و کارشناسان در توسعه کشور تاکید دارد، گفت: اکنون فضا برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری ساحلی ، آبزی پروری و صنایع وابسته به کشاورزی فراهم شده است.

علیزاده افزود: جنگل های بکر و زیبای منطقه مازندران به خصوص آمل و نور از داشته مهم برای سرمایه گذاری در بخش بوم گردی است، امروز داشته های مازندران برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف شناسایی شده است، پس توقع داریم ، سرمایه گذاران ورود پیدا کنند.

علیزاده با اعلام اینکه طرح های سرمایه گذاری محمودآباد در سه حوزه مقیاس پایین، متوسط و بزرگ تهیه شده تا جذب سرمایه گذاران آسان‌تر باشد، تصریح کرد: بیش از ۲۵ طرح از این شهرستان به عنوان فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است همچنین باید ابتدا وضع موجود شهرستان را در قالب طرح های احداثی آنالیز کرده و در طرح توسعه ای نگاه ویژه برای صیانت از طرح های موجود و تقویت آنها داشته باشیم.

فرماندار محمودآباد با اشاره به اینکه محمودآباد با بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به عنوان نگین شهرهای ساحلی مازندران و نزدیکترین شهر ساحلی به پایتخت می‌درخشد، ادامه داد: محمودآباد را در گذشته به عنوان شهرهای ساحلی بندری می شناختند و با سابقه ۳ هزار ساله دارای دو بخش مرکزی و سرخرود با ۸۵ روستا است که ۶۰ درصد جمعیت آن در روستاها زندگی دارند.

علیزاده با اشاره به وجود ۱۷ هزار هکتار اراضی شالیزاری در محمودآباد، ادامه داد: این شهرستان با تولید ۸۰ هزار تن برنج سفید ۱۰ درصد برنج تولیدی مازندران را شامل می شود.

وی با اشاره به وجود ۱۳ مرکز اقامت دائم در محمودآباد، خاطرنشان کرد: رودخانه کبیر هراز از اشتراکات محمودآباد با آمل است که با احیای دهانه آبریز هراز می توان در چندین رشته ورزشی فعالیت حرفه ای داشت.

صندوق سرمایه گذاری شهرستان آمل تشکیل شده است

فرماندارآمل از تشکیل صندوق سرمایه گذاری در این شهرستان خبر داد و گفت: اکنون ۶ صندوق برای حمایت از مالی از فرصت های سرمایه گذاری اعلام آمادگی کردند.

سید عباس حسینی با اظهار این که اکنون از ۱۰۰ فرصت سرمایه گذاری معرفی شده ۱۷ فرصت سرمایه گذاری در این شهرستان منجر به قرارداد و عملیاتی شده است، بیان داشت: همه شرایط برای سرمایه گذاری در این شهرستان فراهم شده است.

حسینی با اعلام اینکه در همه شهرهای مازندران یک بسته سرمایه گذاری در خدمت علاقمندان قرار گیرد تا مسیر برای انواع قرارداد، تنوع و قابلیت باز باشد، تصریح کرد: در شهرستان آمل حدود ۱۰۰ فرصت سرمایه گذاری به مبلغ ۳۲ هزار میلیارد تومان دسته بندی شده است.

وی با اشاره به لزوم شناسایی ظرفیت‌های سرمایه گذاری در مازندران، افزود: این همایش با مشارکت واحدهای تولیدی و سرمایه گذاران برای شهرهای آمل، نور و محمودآباد برگزار می شود تا مهمترین دستاوردها در همایش سراسری سرمایه گذاری مازندران که ابتدای سال آینده برپا می شود به ترویج گفتمان اقتصادی در استان کمک کند.

فرماندار ویژه آمل با اعلام اینکه امید داریم فراخوان و حضور سرمایه گذاران شهرهای مختلف مازندران به میزبانی آمل تبدیل به یک اتفاق مطلوب برای استان شود، یادآور شد: تشکیل میز تخصصی مدیریت سبد سرمایه گذاری در آمل از مهمترین دستاوردهای همایش خواهد بود تا براساس حجم سرمایه گذاری، میزان پیشرفت و اثرگذاری در حوزه های اشتغال و مباحث اجتماعی رصد شود.

طبق برنامه هفتمین و آخرین همایش فرصت های سرمایه گذاری مازندران عصر امروز پنجشنبه با حضور استاندار و دیگر مسوولان و سرمایه گذاران در حال برگزاری است.

بر اساس آمار رسمی اقتصاد و دارایی مازندران در ۶همایس فرصت های سرمایه گذاری که برای ۲۹شهرستان استان برگزار شد ،حدود یکهزار فرصت سرمایه گذاری شناسایی و معرفی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha