نوری بر سنگهای غار حرا تابید و جبرییل از محمد خواست بخواند و محمد(ص) نیز با وجود آنکه به مکتب نرفته و خطی ننوشته بود، خواند به نام پروردگاری که او را آفرید.
آری محمد خواند به نام پرودگار، تا برای ماموریتی رهایی بخش آماده شود و به تعبیر لسان الغیب همچون ستاره ای بدرخشد و به غمزه مساله آموز صد مُدرس شود.
آن روز رهایی بخش از جاهلیت، ۲۷رجب است و محمد(ص) مشغول رازو نیاز با خالق خوبی ها بود که صدایی خجسته در غار حرا طنین انداز شد و ردای پیامبری بر دوش وی نهاده شد.
ردایی که او را برای ماموریتی بزرگ به وسعت ۲ گیتی آماده می کرد تا بشریت خفته در جهل و نادانی را بیدار و به سوی رستگاری ابدی هدایت کند و چنین نیز شد.
آری؛ مرگ جهالت به سرآمد و به میمنت مبعث رسول اکرم(ص) یکتاپرستی فراگیر شد، کُنگره بزرگِ کدخدایان کافَر فُرو ریخت و جهان بشریت به اعجاز معنویت، متبرک شد.
به برکت این روز معنوی طومار بت پرستی، دین حراسی و خرافه پروری برچیده و نهضت برابری و مُساوات تحت لوای حکومت اسلامی برقرار شد.
این نهضت به قیمت جان مجاهدان مخلص تاکنون ادامه یافته و این امانت عزیز، امروز در اختیار ماست تا آن را به صاحب اصلی اش یعنی حضرت مهدی (عج) تحویل دهیم.
و حالا بعد از هزاران سال و روزهای پر و پیچ و خم تاریخ، همچنان مبعث پیامبر درخشان ترین روز تاریخ جهان است؛ جهانی که اینک نیز تشنه معنویات و معارف الهی است.
زمین و جهان امروز نشانه های جهالت را در خود می بیند تا مردی از سلاله پیامبر خوبی ها این نشانه های پلید را پاک و معنویات را در جامعه بگستراند.
امروز جهان نیازمند موعظه ها و سخنان الهی محمدی است و بشریت مانند کوزهای تشنه ای هستند که باید آب زلال معنویت را در آن ریخت.
جهان امروز نیازمند طلوعی از گونه مبعث محمد مصطفی است، نوری از شرق تا غرب جهان را پُر کند و هر آنچه خوبی است به مردمان آفت زده امروز هدیه دهد.
حضرت محمد مصطفی(ص) در روز ۲۷ رجب سال ۴۰ عام الفیل، همزمان با ۱۳ سال پیش از هجرت، در غار حرا از سوی خداوند بزرگ به پیامبری نایل آمد و مامور شد که بتپرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد.
در سالروز بعثت پیامبر خوبی ها و نور، مردم ایران اسلامی در جای جای این کشور پهناور دست های خود را به شکرانه این روز بزرگ به سوی آسمان دراز کرده و برای تحقق دین پیامبر اکرم(ص) و استقرار عدالت در دنیا دعا می کنند.
نظر شما