به گزارش ایرنا، فرحان حق معاون سخنگوی دبیر کل سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران در نیویورک گفت: از ۹ فوریه ۱۷۸ کامیون کمک رسانی وارد شمال غرب سوریه شده است.
وی تصریح کرد: ۱۶۱ کامیون از طریق گذرگاه مرزی باب الهوی و ۱۷ کامیون از طریق گذرگاه مرزی باب السلام وارد شده اند.
پیش از این، "ینس لرکه" سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: از ۹ فوریه تا شب گذشته، ما از گذرگاه های مرزی باب الهوی و باب السلام در مجموع ۱۴۳ کامیون به سوریه ارسال کرده ایم.
وی افزود: ارسال کمک های فرامزی به زلزله زدگان سوریه امروز نیز ادامه داشت و تا هر زمانی که نیازها وجود داشته باشد، این کمک ها ادامه خواهند یافت.
این در حالی است که "مصطفی بن لملیح" هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد پیش از این اعلام کرد: برای کمک به مردم سوریه پس از زلزله به ۴ میلیارد دلار نیاز داریم.
وی تصریح کرد: ما در امداد رسانی به آسیب دیدگان با چالشهای بزرگی مواجهایم و کمبود بودجه بزرگترین مانعی است که با آن روبرو هستیم.
به گزارش ایرنا، سازمان ملل متحد می گوید که نزدیک به ۹ میلیون نفر در سوریه تحت تأثیر زمین لرزههای ویرانگر هفته گذشته قرار گرفتهاند و آژانس های بشردوستانه طی سه ماه آینده به ۳۹۷.۶ میلیون دلار کمک مالی برای رسیدگی به فوری ترین نیازهای بشردوستانه نیاز دارند.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز به خبرنگاران در نیویورک گفت: سازمان ملل یک درخواست کمک بشردوستانه ۳۹۷ میلیون دلاری برای مردم زلزلهزده سوریه را آغاز میکند که در ۳ ماه آینده ادامه خواهد داشت.
اکنون علاوه بر گذرگاه مرزی باب الهوی، گذرگاههای باب السلام و الراعی نیز برای کمک به زلزله زدگان سوریه به مدت سه ماه بازگشایی شده اند.
زمین لرزهای به بزرگی ۷.۸ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) بامداد دوشنبه بامداد ۱۷ بهمن جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند که براساس آخرین آمار، شمار جان باختگان این زمین لرزه همچنان در حال افزایش است.
نظر شما