به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین ذوالفقاری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از مجموع مراکز نیکوکاری، ۷۵ مرکز به صورت تخصصی در استان مشغول خدمت به نیازمندان است.
وی به فعالیت ۲۰ مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی، ۱۶ مرکز اشتغال، ۲۰ مرکز تخصصی زکات و پنج مرکز تخصصی درمانی اشاره و بیان کرد: یک مرکز در حوزه تخصصی ازدواج و ۱۳ مرکز تخصصی دیگر در استان سمنان مشغول خدمت به نیازمندان است.
وی با اشاره به آغاز به کار مرکز نیکوکاری احسان شهرستان شاهرود همزمان با مبعث حضرت رسول(ص) گفت: با آغاز به کار این مرکز، تعداد مراکز نیکوکاری شهرستان شاهرود به ۳۴ مرکز رسید.
ذوالفقاری با بیان اینکه فعالیت مراکز نیکوکاری با محوریت قرار گرفتن مردم و معتمدان محله در کمک به نیازمندان است و این مراکز نقش بسزایی در همافزایی کمکهای مردمی ایفا میکنند، افزود: شناسایی فقرا و همچنین خیران و برقراری ارتباط بین فقرا و خیران، اصلیترین وظیفه مراکز نیکوکاری است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان با بیان اینکه مراکز نیکوکاری علاوه بر نیازسنجی نیازمندان باید توانمندیهای هر محله را نیز شناسایی کنند، ابراز داشت: نقش مراکز نیکوکاری در هر محله شناسایی، ساماندهی مسائل و مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است که با کمک خیران و مسئولان سعی در رفع آنها دارند.
استان سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ کشور، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع افزون بر ۷۰۲ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما