مسعود مرواری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: در مجموع از این استان پنج گروه موسیقی به سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر معرفی شدند که در نهایت گروه موسیقی «غوغا» به مرحله نهایی این جشنواره و برای اجرا انتخاب شد.
وی افزود: فراخوان سیوهشتمین جشنواره موسیقی فجر از ۱۴ آبانماه تا ۱۷ دیماه بود.
سرپرست معاونت امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسانشمالی گفت: گروه مقامی غوغا که در جشنواره موسیقی فجر با هنرمندی خواننده و نوازنده دوتار استاد "حسین ولی نژاد" معروف به حسین بخشی، نوازنده دوتار "محمدرضا گل افروزی"، نوازنده کمانچه "شهرزاد فروتن"، نوازنده تار "شیدا فروتن"، نوازنده دهل و دایره و به سرپرستی "شایان آدینه زاده" به صورت زنده اجرا خواهند داشت.
وی بیان کرد: گروه موسیقی "غوغا" در سال ۱۴۰۱ توانسته با حضور در ۶ جشنواره ی معتبر ملی و بین المللی موسیقی و کسب عناوین متعدد برتر استانی و ملی، باعث درخشش نام موسیقی استان خراسان شمالی در بین سایر استان های توانمند موسیقی ایران شود.
خراسان شمالی میزبان سی و هشتمین جشنواره فجر
سرپرست معاونت امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در ادامه گفت: بخش استانی سی و هشتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر نیز یکم اسفند ماه پیش رو در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد برگزار می شود.
مسعود مرواری با اشاره به اینکه هنرمندان خراسان شمالی در بخش استانی جشنواره، ۱۱ اجرای صحنه ای خواهند داشت، افزود: این اجراها شامل پنج گروه، پنج اجرای پیشکسوت و یک اجرای ۲ نوازی در رشته های مقامی، محلی و دستگاهی خواهد بود.
وی افزود: پیشکسوتان موسیقی استان از جمله «علی حدادیان»، «فرامرز رستمی»، «روشن گل افروز» و «جمشید ولی نژاد» در این جشنواره به اجرای برنامه می پردازند.
سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۸ بهمن به دبیری بهزاد عبدی در بخشهای رقابتی (جایزه باربَد) و غیررقابتی (ارکسترال، کلاسیک، ردیف دستگاهی، نواحی، هنرستانهای موسیقی، پاپ) آغاز شده و تا سوم اسفند ادامه دارد.
استانها، نشستهای پژوهشی، جشنواره جشنوارهها، سرود و بینالملل، جایزههای ترانه و موسیقی و رسانه از دیگر بخشهای این جشنواره است.
استان خراسان شمالی با توجه به حضور قبایل و طوایف مختلف از فرهنگ موسیقیایی بسیار غنی برخوردار است و در زمینه موسیقی مقامی صاحب عنوان است.
نظر شما