موفقیت دانش بنیان‌های ایرانی در تولید ماشین‌آلات معدن‌کاری زیرزمینی و تونل سازی

تهران - ایرنا - یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به طراحی و تولید زنجیره کاملی از ماشین‌آلات معدن‌کاری زیرزمینی و تونل سازی شد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا شاهد شیرین مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره فعالیت شرکت شایان و دستاوردهای آن که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی همراه بوده است، گفت: رشته تحصیلی من مهندسی معدن بوده و در سال‌های تحصیل این نکته را دریافتم که در زمینه‌ فناوری ها و ماشین‌آلات حفاری تونل و استخراج معادن زیرزمینی نیازمندی‌های بسیاری وجود دارد و این سبب شده تا کار صنایع معدنی با مشکلاتی مواجه شوند.

وی افزود: در این میان به فکر طراحی و ساخت ماشین‌آلات حفاری، بارگیری و باربری پیوسته افتادیم و تا امروز نیز در حال فعالیت هستیم.

این فناور «رودهدر» را از جمله محصولات این شرکت دانش بنیان عنوان کرد و گفت: رودهدر شایان، در راستای مکانیزاسیون حفاری تونل‌های شهری و غیرشهری اعم از معادن زیرزمینی، آب و فاضلاب، راه، راه‌آهن و مترو طراحی شده و با تکنولوژی بسیار قوی مطابق با استانداردهای جهانی تولید شده است.

شیرین خاطرنشان کرد: این محصول می‌تواند در مسیر بهره‌گیری از سیستم‌های مکانیزه حفاری و استقرار مکانیزاسیون، کمک حائز اهمیتی به صنایع تونل‌سازی، معادن زیرزمینی و دیگر پروژه‌های ساخت سازه‌های زیرزمینی کند.

موفقیت دانش بنیان‌های ایرانی در تولید ماشین‌آلات معدنکاری زیرزمینی و تونل سازی

وی تصریح کرد: شرکت شایان فناوران به عنوان اولین تولیدکننده ماشین‌آلات معدن‌کاری زیرزمینی و تونلسازی در قامت یک شرکت دانش‌بنیان فعالیت می‌کند و در این سال‌ها با حمایت‌های صندوق نوآوری به جایی رسیده‌ایم که بتوانیم در از نظر کیفیت با نمونه‌های غربی و از نظر قیمت با مدل‌های چینی رقابت کنیم.

مدیرعامل شرکت شایان فناوران آمیتیس به پروژه‌های موفقیت‌آمیز این شرکت اشاره کرد و گفت: علاوه بر فروش، محصولات ما در چندین پروژه حفاری تونل سابقه اجرایی خوبی داریم و در پروژه‌های انتقال فاضلاب پردیس، زیرگذر جنوب شرق تهران، معدن سرب و روی انگوران و معدن مس سرچشمه پروژه‌های موفقیت‌آمیزی را به ثمر رسانده‌ایم.

شیرین درباره میزان اشتغال‌زایی این شرکت دانش بنیان هم اظهار داشت: پس از چهار سال تولید مداوم اکنون حدود ۵۰ نفر به صورت مستقیم با ما همکاری می‌کنند و در فهرست بیمه شرکت هستند و بیش از ۸۵ نفر نیز به طور غیرمستقیم با ما همکاری دارند. سیاستی که دنبال کردیم این بوده که از متخصصان صنعت مشاوره بگیریم و از سوی دیگر مقدمات آموزش دانشجویان این حوزه را نیز فراهم کرده‌ایم. پیش‌بینی ما این است که میزان اشتغال‌ شرکت در سال آینده ۲۰ درصد رشد داشته باشد.

وی افزود: یکی از سیاست‌هایی که در شرکت آن را دنبال می‌کنیم آموزش رایگان به نیروها و کارمندان مشتریانمان است تا با رویکردهای مکانیزه در صنایع معدنی آشنایی بیشتری پیدا کنند.

این فناور در ادامه به ذخایر بسیار غنی معدنی کشور اشاره کرد و گفت: روزی که ما کار خود را آغاز کردیم، فناوری ماشین‌آلات معدنی در کشور دچار مشکلات بود و بحث فقدان تکنولوژی به بازدهی مطلوب صدمه می‌زد. ما در این زمینه در حال تکمیل زنجیره محصولات خود هستیم. برای مثال، جهت پشتیبانی از دستگاه‌هایمان لودرهای زیرزمینی و انواع نقاله ها با تکنولوژی به روز و نوآورانه را هم اضافه کردیم.

شیرین اظهار امیدواری کرد که این شرکت در آینده نزدیک بتواند به بازارهای صادراتی و جهانی بپیوندد و محصولات این شرکت به کشورهای مختلف صادر شود.

طبق اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت شایان فناوران آمیتیس از سال ۱۳۹۴ به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان شناخته شد و تاکنون ماشین آلات تولیدی آن در پروژه‌های مختلف تونل‌سازی و معدنی کشور به بهره‌برداری رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha