احسان الدین تقی زاده روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون گوشی های تلفن همراه با قیمت کمتر از ۶۰۰ دلار مشمول دریافت ارز نیمایی می شده و رقابت شدیدی بین شرکتهای واردکننده آن وجود داشت، لذا نوسانات نرخ دلار روی قیمت آن بی تاثیر بوده است و ما تاثیر افزایش یا کاهش نرخ دلار را در بازار این گوشی ها احساس نمی کردیم.
وی بیان کرد: اما گوشی های تلفن همراه با قیمت بیشتر از ۶۰۰ دلار با ارز صادراتی وارد می شده و افزایش نرخ دلار روی آن تاثیر داشته است.
تقی زاده گفت: امروز بانک مرکزی اعلام کرده است که به ۶۸ قلم از کالاها ارز دولتی یا ارز نیمایی اختصاص می دهد اما هنوز وضعیت گوشی تلفن همراه مشخص نیست.
وی ادامه داد: در صورتی که گوشی تلفن همراه در گروه کالای ۲۶ قرار گیرد، در زمره کالاهای لوکس قرار گرفته و باید ارز مورد نیاز برای واردات آن از تالار دوم تهیه شود، اینکه نرخ ارز در تالار دوم سامانه نیما به چه قیمتی است، اطلاعی نداریم.
رییس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: فروشندگان گوشی تلفن همراه اعلام می کنند که این کالا، لوکس نیست بلکه جزو کالاهای ضروری و مصرفی مردم بوده و خرید و فروش ثابتی دارد، مردم نیز متناسب با نیازشان نسبت به خرید آن اقدام می کنند.
وی اظهار داشت: گوشی تلفن همراه نیاز ضروری مردم بوده و باید توسط واردکنندگان تامین شود تا با کمبود آن در سطح بازار مواجه نشویم.
یکهزار و ۷۵۰ واحد صنفی دارای جواز کسب معتبر زیر پوشش اتحادیه صنف تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد هستند.
نظر شما