به گزارش خبرنگار ایرنا آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی روز سه شنبه در در اجلاس استانی نماز و آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی، هنری نماز فجر تا فجر، با اشاره به اینکه دهه فجر امسال ۹۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی به ارزش سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه های مختلف و شهرستان های دهگانه استان بهره برداری شد اظهار داشت: در کنار این اقدامات مسوولان باید به معیشت و اقتصاد جامعه نیز رسیدگی کنند.
وی با تاکید بر اینکه حضور مدیران در نماز ادارات، در توسعه فرهنگ نماز بسیار موثر است افزود: اقامه نماز جماعت در اداره ها و دستگاه های اجرایی ضرورت دارد و مسوولان در نماز جماعت حضور مستمر و شایسته داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان، راه اصلاح جامعه و رفع گرفتاریها را گره خوردن با مبدا هستی دانست و گفت: آنچه می تواند سرشت بد را از انسان جدا کند و آن را به سمت فطرت پاک حرکت دهد، اقامه نماز است.
آیت الله شعبانی موثقی راه کار رفع گرفتاریها و تبعیضهایی که گاهی باعث ناراحتی انسان میشود را توسعه نماز اعلام کرد و افزود: معرفت افزایی در بین اقشار مختلف خصوصا جوانان از راهکارهای توسعه نماز است.
وی، وظیفه روحانیت را معرفت افزایی در جامعه برشمرد و اظهار داشت: روحانیت لازم است تا ضمن ارتباط گیری با جوانان، به سوالات و شبهات آنها پاسخ دهند.
امام جمعه همدان با بیان اینکه باید این سوال را از مسوولان پرسید آیا عملکرد یک مسوول در نماز خواندن یک جوان تاثیر دارد یا خیر؟ افزود: مسوولان نماد دین نیستند بلکه همه ما مبلغ دین هستیم و آنچه را که از دین برداشت میکنیم، به مردم میگوییم.
آیت الله شعبانی موثقی تاکید کرد: با توجه به اینکه اغلب شرکت کنندگان در این جلسه جوانان هستند، خوب است تا وقت بدهیم و جوانان نیز در حضور مسوولان صحبت کنند.
در این آیین نماینده ولی فقیه در استان همدان از اقدامات شایسته استاندار همدان در حوزه ترویج فرهنگ نماز با اهدای لوح قدردانی کرد.
در پایان این آیین از برگزیدگان جشنواره نماز فجر تا فجر قدردانی شد.
جشنواره نماز «فجر تا فجر» در استان همدان در مرحله استانی با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد اقامه نماز و مراکز علمی با استفاده از ظرفیت های مردمی و نخبگان استان و با هدف ترویج و نشر ارزش ها و فرهنگ اقامه نماز برگزار شد.
علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره آثار خود در محورها و قالب های علمی و پژوهشی (تألیف، مقالات، رساله دکتری و پایان نامه های دانشگاهی و حوزوی)، فرهنگی و هنری (کلیپ، پادکست، موشن گرافیک، پویانمایی، نقاشی، خوشنویسی، طرح های گرافیکی، عکس و استوری در شبکه های اجتماعی)، ادبی (شعر، داستان ،قصه، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی)، سرگرمی و آموزشی (بازی و ابزار های کمک آموزشی دستی و دیجیتالی) را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.
نظر شما