محمد صادقی روز سهشنبه در نشست خبری پیرامون این موضوع افزود: زمینههای لازم را برای جذب دانشجوی بینالمللی در دانشگاه فراهم کردیم و رایزنیها و مکاتبههای مختلفی با سازمان امور دانشجویی انجام شد.
وی ادامه داد: واحد مربوط ایجاد شده و برنامههای نهایی درحال اجراست که از هفته پیش رو به سراغ جذب این دانشجویان میرویم و در مهر ماه سال آینده در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو آموزش این دانشجویان آغاز خواهد شد.
وی اضافه کرد: این میتواند در ترسیم چهره علمی هرمزگان به عنوان مرجع علمی برای دانشجویان بینالمللی نقشی بهینه داشته باشد و جذب این دانشجویان در تمامی رشتههای دانشگاه هرمزگان انجام میشود که براساس اعلام ظرفیت توسط دانشکدههاست.
رییس دانشگاه هرمزگان ابراز کرد: ایجاد مرکز زبان فارسی در همین راستا نهایی شده است که برای تقویت زبان دانشجویان بینالمللی فعالیت خواهد کرد.
صادقی اشاره کرد: دانشگاه هرمزگان به عنوان دانشگاه جامع در توسعه آموزش عالی استان در تلاش است نقش آفرینی محلی، ملی و فراملی داشته باشد و در سیاستهای خود بهخصوص در دیپلماسی علمی بینالمللی به دنبال این است که علاوهبر نقش آفرینی در ماموریتهای استانی، در تبدیل هرمزگان به هاب بینالمللی دانشجویی قدم بردارد.
وی افزود: این دانشگاه در یک سال و نیم گذشته در زمینه دیپلماسی بینالمللی فعالیتهای فراوانی داشته است و از جمله میتوان به همکاری با کشورهای اکو و همچنین بسترسازیهایی که در تعاملهای بینالمللی با آیورا (اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند) داشته و ژاپن و آلمان و سازمانهای بینالمللی مانند یونسکو اشاره کرد.
وی یادآور شد: برای تبدیل دانشگاه به هاب بینالمللی دانشجویی بسترسازیهایی انجام شد و در معاونت آموزشی دانشگاه و هیات رییسه دانشگاه این برنامهریزی انجام شد.
مجوز فعالیت مجدد پردیس قشم دانشگاه هرمزگان اخذ شد
رییس دانشگاه هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: استادان این دانشگاه برای آنکه رضایت جامعه میزبان را داشته باشند به دنبال آن هستند که خود را به عنوان مرجع علمی معرفی کنند و مرجعیت علمی شاید یکی از قراردادهای دوجانبهای باشد که بین دانشگاه و جامعه رخ میدهد.
صادقی ابراز کرد: گاهی دانشگاه در جایی ایجاد میشود اما مرجعیت علمی نداشته و تنها حضور دارد؛ همکاران ما در استان از نوع ارتباط شان با صنعت و جامعه دغدغه حل مسایل جامعه میزبان را دارند.
وی اشاره کرد: یکی از مناطق هرمزگان که ظرفیتهای ویژه و از سوی دیگر نیازمند توجه ویژه است تا سرمایه های انسانی اش افزایش یابد، جزیره قشم است.
رییس دانشگاه هرمزگان بیان کرد: پردیس دانشگاهی دانشگاه هرمزگان در قشم در چند سال گذشته تعطیل بود و در یک سال گذشته با سیاستگذاری هایی که در شورا و هیات رییسه این دانشگاه وجود داشت و انجام پیگیری های لازم اکنون مجوز فعالیت مجدد این پردیس اخذ شده است.
صادقی ابراز کرد: اکنون جذب دانشجو در ۲۳ رشته کارشناسی ارشد آغاز شده و مصاحبهها هم انجام شده است که امید میرود در هفته پیش رو نتایج اعلام و شاهد حضور دانشجویان در پردیس مذکور باشیم.
وی ادامه داد: این مرکز علاوه بر مسایل آموزشی، کارهای پژوهشی را هم مد نظر دارد و پژوهشکده جنگلهای حرای آن مطالعات پژوهشی برای رسیدن به توسعه پایدار را انجام میدهد.
رییس دانشگاه هرمزگان خاطر نشان کرد: همچنین در شورای دانشگاه فعال شدن دفتر ارتباط با صنعت پردیس قشم به تصویب رسید و برای توانمندسازی جامعه میزبان در قشم به دفتر آموزشهای آزاد ماموریت داده شد به سراغ جامعه میزبان برود و مشارکت متفاوتی برای توانمندسازی آنها داشته باشد.
نظر شما