۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۴۱
کد خبرنگار: 1763
کد خبر: 85037319
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

اسراییل و داعش دو روی یک سکه هستند/از دست رفتن ارکان موجودیت رژیم صهیونیستی

تهران – ایرنا – نویسنده و تحلیلگر جهان عرب با بیان اینکه اسراییل و داعش دو روی یک سکه هستند، گفت که رژیم صهیونیستی وارد مرحله از دست دادن ارکان موجودیت شده و بدون شک شاهد زلزله دهه هشتم خود و در نهایت سرنگونی خواهد بود.

«رفعت إبراهیم البدوی» روز چهارشنبه در یادداشتی در پایگاه خبری «المنار» افزود: تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به دمشق همزمان با آغاز دوباره فعالیت های تروریستی داعش در خاک سوریه و کشتن مردم بی گناه در منطقه «السخنه»، نشان دهنده وابستگی متقابل و هماهنگی عمیق میان این دو گروه تروریستی است، این که هر دو به دنبال تشدید درد و رنج مردم سوریه و از بین بردن انسجام جامعه سوری هستند، دلیلی قاطع بر این واقعیت است که اسرائیل و داعش دو روی یک سکه است.

وی ادامه داد: هدف رژیم صهیونیستی از این اقدامات، همچنین فرار به جلو و منحرف کردن نگاه ها از سردرگمی و آشفتگی داخلی این رژیم پس از تشکیل کابینه «بنیامین نتانیاهو» است، بخصوص این که تل آویو ( و شهرهای مختلف) از مدتها شاهد اعتراضات گسترده و روزانه در محکومیت اقدامات افراطی این کابینه است.

البدوی اضافه کرد: شکست کابینه های مختلف رژیم صهیونیستی در ایجاد انسجام بین گروه های سیاسی به علاوه تعدد ائتلاف‌ها با سازمان‌های مذهبی که به نوبه خود موجب افزایش شکاف در میان صهیونیست ها شده است، ادامه کار کابینه ای که بر اساس ائتلاف با چنین گروه هایی شکل گرفته را با چالش مواجه کرده است.

به باور این نویسنده عرب زبان، از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ تاکنون، هیچگاه تفرقه در میان اشغالگران فلسطین تا این اندازه به شکل یک تهدید داخلی جدی نبوده است. همین امر باعث نگرانی آنها از افزایش احتمال فروپاشی فکر و ساختار این رژیم شده بویژه اکنون تحولاتی را شاهدیم که موجب تغییرات اساسی در دیدگاه های سران سیاسی و نظامی این رژیم شده است.

البدوی افزود: در این زمینه باید به اظهارات مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونستی در ماه های اخیر اشاره کرد که در آن، نسبت به عواقب ناگوار ناشی از شکاف درون نظام سیاسی این رژیم بویژه شکاف نظامی هشدار داده اند.

وی نوشت: نتانیاهو نخست وزیر کنونی این رژیم، طی سخنانی در سال ۲۰۱۷ در جمع افسران ارشد و سیاستمداران «اسرائیلی» در «موسسه تحقیقات اسرائیل» تصریح کرده بود که «من برای رسیدن اسرائیل به صدمین سالگرد تولدش تلاش می کنم، چرا که مساله وجودی ما امری تضمین شده و بدیهی نیست.»

به نوشته یادداشت نویس المنار، «نفتالی بنت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی نیز سال ۲۰۲۲ گفته بود: «به باور من، ما در لحظه سرنوشت سازی به سر می بریم و فکر می کنم اسرائیل به یکی از سخت ترین لحظات انحطاط خود رسیده که تاکنون دیده نشده است.»

«ایهود باراک» نخست‌وزیر سابق این رژیم نیز در مقاله‌ای در روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، از بیم های خود درباره «زوال قریب‌الوقوع اسرائیل قبل از هشتادمین سالگرد تأسیسش» سخن گفت.

البدوی افزود: لازم است در این باره به مقاله ای از «یاکوف کاتز» در روزنامه «جروزالم پست» اشاره شود که از وجود خطری واقعی برای یکپارچگی اسرائیل سخن گفته؛ امری که می تواند این رژیم را به سمت جنگ داخلی در مدتی کوتاه سوق دهد و احتمال انفجار وضعیت داخلی در آن را در هر لحظه مطرح کند.

وی ادامه داد: «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی در کابینه نتانیاهو نیز با طرح این سوال خطاب به اعضای کابینه که «چه کسی بر اسرائیل حکومت می کند؟» در واقع اشاره ای صریح به حجم درگیری های داخلی بین گروه های افراط گرا و متعصب مذهبی از یکسو و افراد دارای نفوذ، پول و فساد از سوی دیگر و میان این دو گروه با ارتش رژیم صهیونیستی دارد و همین امر، جدیت خطر فروپاشی این رژیم از درون و از دست دادن تعادل و اعتبار مورد ادعا و تبلیغات خود طی هفت دهه متوالی را مطرح می کند.

این نویسنده عرب زبان نوشت: اگر موج مهاجرت معکوس صهیونیست ها به خارج از سرزمین های اشغالی را در اثر افزایش عملیات های مقاومت فلسطین به آنچه گفته شد، اضافه کنیم، به این نتیجه مسلم می رسیم که رژیم صهیونیستی به دلیل همین مشکلات درونی، وارد مرحله از دست دادن ارکان موجودیت خود شده و بدون شک شاهد زلزله دهه هشتم خود می شود که برای سومین و آخرین بار سرنگونی آن را در پی خواهد داشت.

با روی کار آمدن کابینه افراطی نتانیاهو و تشدید سخت گیری ها بر ساکنان مناطق مختلف فلسطین اشغالی، عملیات شهادت طلبانه نیز به تبع آن افزایش یافته است.

در همین حال ائتلاف حاکم راست افراطی به ریاست نتانیاهو، از زمان روی کار آمدن، یک سری اقدامات و تصمیماتی را اتخاذ کرده که از نظر جناح اپوزیسیون و رئیس رژیم صهیونیستی باعث خواهد شد که این رژیم به سمت تشدید بحران داخلی و حتی جنگ داخلی حرکت کند. تصمیم کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضایی رژیم صهیونیستی هم اکنون به محور تنش های سیاسی و اختلاف نظرها بین ائتلاف حاکم و جناح اپوزیسیون منجر شده است.

در هفته های گذشته، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو بوده است. شنبه شب نیز هزاران نفر برای هفتمین هفته در تل آویو و سایر شهرهای فلسطین اشغالی علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات کردند.

این تظاهرات‌ ها در سایه جدال شدید بین ائتلاف کابینه راست افراطی به ریاست نتانیاهو و جناح اپوزیسیون به ریاست «یائیر لاپید» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی برگزار می شود.

سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی هدف کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضایی را تضعیف آن و تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می‌دانند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha