افسانه دهقانی روز سهشنبه در گفت وگو با ایرنا درباره برنامهریزی فدراسیون در ردههای مختلف، اظهار داشت: در سال آتی برای چهار رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برنامهریزی کردیم. برای پشتوانهسازی بزرگسالان، حتما باید در ردههای پایه برنامهریزی منسجمتری نسبت به سالهای گذشته داشته باشیم زیرا به این باور رسیدیم که دختران هندبالیست ما استعداد برتر ورزش توپی ایران میتوانند باشند. همچنین جامعه هم به این باور رسیده که دختران هندبالیست میتوانند از فرصتهایی که در اختیار آنها گذاشته میشود، بهترین موقعیتها را خلق کنند.
وی افزود: در بخش استعدادیابی، نخبهها را شناسایی کردیم تا بتوانیم آنها را با یک تمرین منسجم و هدفمند برای معرفی به تیمهای نوجوانان و جوانان تربیت کنیم. در بخش نوجوانان نیز ۴ اردوی استعدادیابی با حضور ۲۰۰ بازیکن مستعد و نخبه برگزار کردیم و از بین آنها ۴۰ نفر انتخاب شدند. باقی بازیکنانی که انتخاب نشدند به پایگاههای ملی معرفی میشوند تا استعداد آنها از بین نرود و با حفظ آنها بتوانیم طبق برنامهریزی کمیته استعدادیابی آموزش را زیر نظر مربیان پایه ملی دهیم.
نائب رئیس بانوان فدراسیون هندبال عنوان کرد: نخستین اردوی آمادهسازی در رده جوانان با مدیریت فنی اکبرآبادی برگزار شد و در رده بزرگسالان هم پس از پایان لیگ برتر تلاش میکنیم تا بهترین گزینه را از نظر مالی و کیفی با شرایط فدراسیون انتخابات کنیم و طبق برنامه اردوها را تدارک ببینیم. گروهبندی رده نوجوانان در مسابقات قهرمانی آسیا در هنگکنگ بسیار سخت است، اما در رده پایه به هیچ عنوان نباید به دنبال کسب نتیجه باشیم و باید به دنبال توسعه هندبال در این رده باشیم تا نوجوانان در سال آینده با آمادگی بیشتری به جوانان و نسل آینده بپیوندند.
وی اضافه کرد: همچنین در رده جوانان ۷۰ درصد بازیکنان در سال گذشته در تیم نوجوانان حضور داشتند که در آن زمان قهرمان آسیا شدند و حتی در مسابقات جهانی به مرحله یک هشتم نهایی راه یافتند. جوانان این دوره از بهترین آمادگی برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در دهلینو برخوردار هستند زیرا میادین زیادی دیدهاند. طبق برنامهریزی کادر فنی تلاش بر این است تا هر دو هفته یک اردو برگزار شود و بعد از آن یک هفته استراحت داشته باشیم. در رده بزرگسالان نیز آذر ماه سال آینده مسابقات جهانی به میزبانی مشترک نروژ، دانمارک و سوئد برگزار میشود.
دهقانی گفت: در حوزه بانوان همواره تلاش کردیم تا با سنجش شرایط مسابقات، رقبا و توان مالی فدراسیون بهترین گزینه را انتخاب کنیم. هنوز فرصت داریم تا بعد از لیگ برتر خیلی از گزینههای داخلی و خارجی را برای هدایت تیم ملی هندبال بانوان بررسی کنیم. هرچند با بودجه محدود و بالا رفتن دلارها شرایط اعزامها برای ما دشوار است و باید همه چیز را در نظر بگیریم. برای استخدام سرمربی خارجی نیاز به کمک کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان داریم.
به گزارش ایرنا، با توجه به در پیش بودن بازیهای آسیایی هانگژو، مشخص شدن سرمربی تیم ملی هندبال بانوان بستگی به حضور یا عدم حضور بانوان هندبالیست در رقابتهای هانگژو دارد. در صورتی که ستاد عالی بازیها با حضور بانوان هندبالیست در این دوره از رقابتها موافقت کند سرمربی تیم ملی بانوان تا پیش از شروع نخستین اردوی تیم ملی (اردیبهشت ۱۴۰۲) مشخص خواهد شد، در غیر این صورت پایان لیگ برتر بزرگسالان مصادف میشود با زمان معرفی سرمربی تیم ملی. البته با توجه به رشد فزاینده نرخ ارز بعید به نظر میرسد فدراسیون هندبال به دنبال انتخابی مربی خارجی برای تیم ملی بانوان باشد، مگر آنکه مسوولان نگاه ویژهای داشته باشند.
نظر شما