لیلا غریب روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: دستگاه های نظارتی و ذیربط از جمله راه و شهرسازی و سازمان صنعت، معدن و تجارت باید به این مساله ورود پیدا کنند و از آسیب به راه های روستایی جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه راه ها نقش مهمی در توسعه مناطق دارند و به عنوان یک زیرساخت اساسی محسوب می شوند،اظهار کرد: آسیب به راه های روستایی خدمات دهی مطلوب به این مناطق را با مانع روبرو می کند و موجب نارضایتی روستاییان می شود.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین اظهار کرد: اضافه بار معادن فعال در روستاها عامل اصلی در ایجاد آسیب به راه های روستایی است و باید با نظارت های لازم و در صورت نیاز ورود دستگاه قضا شاهد رفع این مشکل باشیم.
این مسوول با بیان اینکه مسوولان ارشد اجرایی و قضایی استان قزوین توجه خوبی به حل مشکلات روستاها دارند،اظهار کرد: در جریان سفر هفته جاری رئیس کل دادگستری قزوین به طارم سفلی دستورات لازم برای پیشگیری از اضافه برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه صادر شد.
وی اظهار کرد: در این سفر همچنین از کانون و منشاء تولید ریزگردها در طارم سفلی که برای روستاییان منطقه مشکل ساز شده بازدید و پیشنهادهایی برای حل این مشکل با همکاری جوانع محلی و روستاییان و دستگاه های ذیربط ارایه شد که امیدواریم عملیاتی شود.
استان قزوین براساس سرشماری سال ۹۵ دارای ۸۲۷ روستا و آبادی است.
نظر شما