جشنواره تئاتر معلولان باید به کانون ملی استعدادیابی تبدیل شود

ساری - ایرنا - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی کشور گفت که جشنواره تئاتر معلولان باید به کانون ملی استعدادیابی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی محمد قادی عصر پنجشنبه در آیین اختتامیه ششمین دوره جشنواره منطقه ای تئاتر افراد دارای معلولیت در بابلسر گفت: جشنواره تئاتر معلولان باید با فراهم شدن زیرساخت های مناسب بصورت ملی برگزار شود.
وی اظهار داشت: تلاش می شود با فراهم کردن زیرساخت های لازم در کشور، این جشنواره ها در مناطق و شهرهای مختلف حتی در محلات نیز برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: با تمام ظرفیت از این مهم حمایت و برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به جامعه هدف تلاش بیشتری خواهیم کرد.

رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: برگزاری این چنین رویدادهایی نقش مهمی در تقویت روحیه افراد دارای معلولیت ایفا می‌کند.

قادری با اشاره به اهمیت توانمندی معلولان ،افزود: آثار رسیده به این جشنواره سندی محکم بر توانمندی جامعه هدف بهزیستی است که باید بیش از پیش تقویت شود.

وی بیان کرد: رویدادهای مربوط به معلولان باید با بهترین کیفیت و در سطوح مختلف ملی و بین‌المللی برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

جشنواره تئاتر معلولان باید به کانون ملی استعدادیابی تبدیل شود

ششمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت "کاسپین" با شرکت هنرمندانی از پنج استان مازندران، گلستان، سمنان، گیلان و خراسان شمالی که از ۳۰ بهمن ماه امسال در بابلسر آغاز شده بود امروز پنجشنبه چهارم اسفندماه تا دقایقی دیگر با معرفی گروه‌های برتر نمایشی خاتمه خواهد یافت.
در ششمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت "کاسپین" که به میزبانی مازندران در اردوگاه شهید عظیمی بابلسر برگزار شد، از مجموع ۱۶۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره، ۱۳ اثر شامل آواز مرگ، گاو مشت قنبر و گوله بهار از گیلان، اتل‌متل یه خرگوش، نقاشی ریزه از سمنان و برداشت آزاد، بوی خوش رز از گلستان، ازدواج مبارک و خانه شیشه‌ای از خراسان شمالی، خانه، نگاتیو، سفر خربزه‌ای، بیایید تا بگم رمپ چیه از مازندران به روی صحنه رفت و هنرمندان در بخش‌های مختلف به اجرای نمایش و تئاتر پرداختند.
بهزیستی مازندران ۶۲ هزار معلول را زیرپوشش دارد و معلولان جسمی حرکتی با ۲۷ هزار نفر بیشترین تعداد معلولان زیر پوشش این نهاد حمایتی در استان را به خود اختصاص داده اند، این نهاد همچنین ۱۳ هزار معلول کم توان ذهنی، بیش از هفت هزار معلول نابینا و هفت هزار و ۴۳۰ معلول ناشنوا و کم شنوا، ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار روانی مزمن و ۷۳۰ معلول صوت و گفتاری را در مازندران زیرپوشش دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha