به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، پیکر مرحوم شهرام عبدلی بازیگر تلویزیون، سینما و تئاتر از خانه هنرمندان ایران به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س)تشییع شد.
اجرای این مراسم هم بر عهده سیدجواد هاشمی بازیگر و مجری سینما و تلویزیون بود.
شهرام عبدلی یک نویسنده تمام عیار بود
هاشمی در این مراسم گفت: شهرام عبدلی جزو نوادر و چهرههای هنری کشور بود که عمیق اندیش بود و فکر میکرد. یک نویسنده تمام عیار که شاید تواناییها و استعدادهایش در پس بازیگری پنهان شده بود، او آدم بزرگی بود و حیف خداوند گلچین گلها را میچیند.
وی افزود: شهرام عبدلی بیش از خود، غصه دیگران را میخورد. شاید این همه درد جمع شد و او امروز بین ما نیست.
هاشمی گفت: شهرام با همه بزرگیاش همه حقش را از دایره سینما نگرفت. او خیلی بزرگتر از آن چیزی بود که مردم در قاب تصویر میدیدند.
وی افزود: شهرام نویسنده خوب، عمیق و آدم با مطالعه، انسان شریف و دوست داشتنی بود.
شهرام عبدلی شرافت هنر را به چیزی نفروخت
کوروش سلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون نیز گفت: ۲۰ سال است شهرام عبدلی را میشناسم و معرفت، سختکوشی و دلسوزی به مردم را هیچ جا به اندازه او از کسی ندیدم.
وی افزود: شهرام عبدلی عاشق پدر بود و انسانی که عاشق پدر است آدم شریفی است و این قدرشناسی را فرزندان شهرام میدانند.
سلیمانی خطاب به فرزندان شهرام عبدلی گفت: پدر شما سربلند و با افتخار بود.
وی اظهار داشت: مانند شهرام کم داریم کسی که اگر نتوانست کار کند سراغ نوشتن رفت، کارگردانی و تدریس کرد و شرافت هنر را به چیزی نفروخت.
پروژه ۱۴۰ نفری «آسوده باش» در حرم امام رضا شهرام را دعا میکردند
میرطاهر مظلومی بازیگر که همراه با شهرام عبدلی در سریال «آسوده باش» ایفای نقش میکرد و تا آخرین لحظه در کنار او بود گفت: پروژه ۱۴۰ نفری ما تک به تک در حرم امام رضا(ع) شهرام عبدلی را بدون استثنا دعا میکردند و کارگردان و تهیهکننده هر ساعت و ثانیه در تکاپو بودند. اما پروژه ما «آسوده باش» بود و تنها کسی که آسودگی واقعی نصیبش شد شهرام بود.
انتظار نداشتیم شهرام به این زودی از بین هنرمندان برود
ایرج راد هم گفت: تمام کسانیکه شهرام عبدلی را از نزدیک میشناختند شیفته اخلاق، رفتار و مشی و معرفت او بودند.
وی افزود: شهرام عبدلی را که در خیابان میدیدید به شما لبخند میزد و لبخند به لب داشت ولی هر کدام از هنرمندان مشکلات متعددی دارند و ما در جایگاه این صنف میدانیم چه میکشند و چه ناملایمتهایی را تحمل میکنند و چقدر در مقابل مسوولیتی که آنها را در مقابل جامعه قرار داده وفادار هستند تا اثری را ارائه کنند که جامعه را متاثر از خود کند.
رییس هیات مدیره خانه تئاتر ادامه داد: افتخار داشتم در دو کار صحنهای در کنار شهرام عبدلی بودم. او یکی از بیحاشیهترین و عزیزترین هنرمندان بود.
وی تصریح کرد: نام شهرام عبدلی در هنر صحنه و تصویری کشور باقی خواهد ماند.
شهرام آسودگی واقعی را به تک تک ما آموخت
تهیهکننده سریال «آسوده باش» نیز گفت: شهرام عبدلی مدت کوتاهی در پروژه همراه ما بود اما در همین مدت کوتاه آسودگی به معنای واقعی را به تک تک ما آموخت.
امیر رحیم زاده اظهار داشت: تلاش ما این بود که شهرام با پای خود از بیمارستان بیرون بیاید اما تقدیر همین بود.
شهرام عبدلی سخت کوش و خوشنام بود
محمدمهدی عسگرپور تهیه کننده و کارگردان سینما نیز در این مراسم گفت: شهرام عبدلی به شدت سختکوش و خوشنام بود و برای کاری که انجام میداد ارزش قائل بود.
وی افزود: مجالسی همانند این مجلس که در خانه سینما و یا خانه هنرمندان برگزار میشود مجالس تذکر و ذکر است و در آنها گرد هم میآییم تا تذکر دهیم.
کارگردان مجموعه تلویزیونی «رهایم نکن» ادامه داد: در این مجالس اندازههای دنیا را با هم مرور میکنیم و به این نزدیک میشویم که اندازه دنیا همین است.
عسگرپور گفت: ارزش هنرمندان بویژه در فعالیتهایی که انجام میدهند بیشتر خود را نشان میدهد. بسیاری از هنرمندان صاحبنام که از دنیا رفتهاند و آثارشان همچنان باقیاست برای نسل های بعد به عنوان افراد زنده تلقی میشوند.
حسین سلیمانی، آناهیتا همتی، سعید داخ، میرطاهر مظلومی، رابعه اسکویی از جمله هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.
شهرام عبدلی، بازیگر سینما و تلویزیون که از روز جمعه ۲۹ بهمن به علت خونریزی مغزی در کمای عمیق فرو رفته بود، روز گذشته شنبه ۶ اسفند در بیمارستان قائم مشهد درگذشت.
وی شامگاه ۲۸ بهمن ماه دچار خونریزی مغزی و به بیمارستان قائم مشهد منتقل شد.
این بازیگر ۴۶ ساله برای بازی در سریال آسوده باش به کارگردانی حسن حجگذار در مشهد به سر میبُرد که با افت هوشیاری ناگهانی مواجه شد.
پیکر عبدلی عصر شنبه با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و جمعی از هنرمندان در صحن کوثر بارگاه منور رضوی نیز تشییع شد.
نظر شما