حجت الاسلام احمد غلامی روز یکشنبه همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت امام زین العابدین (ع) - (پنجم شعبان) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: وجود نازنین حضرت امام سجاد (ع) چشم به جهان گشود تا به همگان درس بندگی بیاموزد و زمین را از آسیب جهالت حفظ کند.
وی ادامه داد: امام العارفین (ع) با میلاد فرخنده و مسعود خود پا به عرصه وجود گذاشت تا دل های مومن بی نیایش نماند، کربلا بهانه ای برای ادامه زندگی داشته باشد و سرزمین شام به وسعت تیرگی خویش نبالد.
رییس تبلیغات اسلامی قشم توضیح داد: علی بن الحسین (ع) از مشرقی ترین لحظات شیرین خلقت آمد تا زیباترین آموزه ها و درس های اخلاقی و معنوی را به همگان بیاموزد.
حجت الاسلام غلامی اضافه کرد: زین الصالحین آمد تا از عمق دل و جان بگوید «إِنَّ الْمَعْرِفَةَ وَ کَمالَ دینِ الْمُسْلِمِ تَرْکُهُ الْکَلامَ فیما لا یَعْنیهِ وَ قِلَّةُ مِرائِهِ وَ حِلْمُهُ وَ صَبْرُهُ وَ حُسْنُ خُلْقِهِ.» - «معرفت و کمال دیانت مسلمان در ترک کلام بی فایده، کم جدل کردن، حلم، صبر و خوش خویی اوست».
وی با اشاره به اهمیت توجه و مطالعه بیشتر کتاب صحیفه سجادیه امام زین العابدین (ع) گفت: این کتاب مقدس دریای پر خروش فیض الهی است که گوهر و مرجانش از شمارش بیرون و اشیای پر قیمتش نامحدود است.
رییس تبلیغات اسلامی قشم افزود: کتاب صحیفه سجادیه مدرسه ای است که معلم آن وارث علم النبیین حضرت امام زین العابدین (ع) است، این کتابی مصحفی است که جهانیان را در تمام اعصار درس می دهد و هر کس را در حد توان و قدرتش و به اندازه تکلیف و استعدادش به مقامی که باید، می رساند.
به گزارش ایرنا، حضرت علی بن حسین بن علی بن ابی طالب (علیه السلام) چهارمین امام شیعیان است که به مدت ۳۵ سال در دوران خلفای اموی، امامت کردند و مجموعه ای از دعاها و مناجات آن حضرت در کتاب صحیفه سجادیه گرد آمده است.
فصاحت و بلاغت در کلام، تواضع، بردباری، شجاعت، عفو و جوانمردی، تقوا و عبادت از برجسته ترین ویژگی های چهارمین پیشوای شیعیان(ع) است.
از لقب های ایشان می توان از «زین العابدین، سجاد، سید العابدین، زین الصالحین، وارث علم النبیین، وصی الوصیین، خازن وصایا المرسلین، امام المومنین، منار القانتین، الخاشع، اَلمتهجد، الزاهد، العابد، العدل، البکّاء، ذوالثفنات، امام الامه، الزکی، الامین و السجاد» نام برد و «ابامحمد و ابوالحسن ثانی» از کنیه های این امام همام محسوب می شود.
امام سجاد (علیه السلام) در واقعه کربلا حضور داشت ولی به علت بیماری سخت، در جنگ شرکت نکرد.
لشکر عمر بن سعد پس از شهادت امام حسین (علیه السلام) ایشان را همراه اسیران دشت کربلا به کوفه و شام بردند که خطبه امام سجاد (ع) در شام باعث آگاهی مردم از جایگاه اهل بیت (ع) شد.
واقعه حره، نهضت توابین و قیام مختار در زمان امام سجاد (علیه السلام) روی داد.
بنابر روایات شیعیان، امام سجاد (علیه السلام) به دستور ولید بن عبدالملک مسموم شد و به شهادت رسید.
مدفن ایشان در قبرستان بقیع کنار قبر امام حسن مجتبی (علیه السلام)، امام محمد باقر (علیه السلام) و امام جعفر صادق (علیه السلام) است.
نظر شما