به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ سرهنگ «محمدرضا یاری» در نشست تشریح طرح امنیت اجتماعی پلیس در استان اظهار داشت: اجرای طرح سراسری مبارزه با سرقت و ارایه آموزش های همگانی به اقشار مختلف جامعه از جمله برنامه های پلیس است که آغاز شده است.
وی در تشریح این دو اقدام عملی پلیس گفت: طرح مبارزه با سرقت همزمان با دستور فرمانده فراجا در راستای پاسخگویی به مطالبات مردم اجرا و خوشبختانه دستاوردهای ارزشمندی نیز همراه داشت تا جایی که اکثر شهروندان از اجرای آن احساس رضایت کردند.
وی ادامه داد: این طرح توسط مأموران انتظامی و پلیس های تخصصی با جدیت تا پایان سال ادامه خواهد داشت تا ان شاالله ارتقاء امنیت اجتماعی همچنان در استان خصوصا در آستانه سال جدید تداوم یابد.
سرهنگ یاری تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه های پلیس در راستای ارتقاء امنیت عمومی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ارائه آموزش های همگانی در سطوح مختلف و برای همه شهروندان است.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس کرمانشاه خاطر نشان کرد: یکی از جوامع هدفی که به صورت ویژه تحت آموزش های همگانی و پیشگیرانه قرار می گیرند، کودکان و نوجوانان هستند به گونه ای که این آموزش ها در سطح مهدهای کودک و پیش دبستانی ها نیز ارایه می شود.
وی موضوع آموزش های ارائه شده را در حوزههای مختلف از جمله خودمراقبتی در برابر تهدید ها، کنترل خشم و چگونگی برخورد در زمان مواجهه با مشکلات گوناگون عنوان کرد و گفت: این آموزش ها همیشگی و دائمی است که توسط کارشناسان خبره انتظامی ارائه میشود.
سرهنگ یاری گفت: بخش دیگری از آموزش های ارائه شده از طریق فضای مجازی به عموم مردم و از طریق بستر شاد به دانش آموزان ارائه میشود، ضمن اینکه استفاده از ظرفیت رسانه ها برای انتقال پیام های آموزشی و مشاوره ای نیز مورد تاکید بوده است.
این مقام انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود هدف ابتدایی پلیس را پیشگیری از وقوع جرم عنوان کرد و گفت: همه این آموزش ها در راستای دستیابی به همین هدف و در عین حال آگاه سازی اقشار مختلف جامعه ارائه میشود.
وی همچنین به نقش خود شهروندان در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و پیشگیری از بسیاری معضلات اشاره کرد و گفت: توجه به حقوق شهروندی دیگران و حرکت در مسیر قانون را از مهمترین مسائلی عنوان کرد که شهروندان باید نسبت به آن اهتمام لازم را داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه اگر دو یا چند شهروند با یکدیگر دوچار اختلاف شدند به جای ایجاد درگیری و نزاع دسته جمعی به قانون مراجعه و از طریق مراجع ذی صلاح به فکر حل مشکلاتشان باشند که ناامنی و قانون گریزی هم در جامعه ایجاد نشود.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس کرمانشاه در ادامه به عمده ترین آسیب های اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: یکی از آن ها اعتیاد است که بی شک می توان از آن به عنوان ام الفساد و عامل بسیاری از ناهنجاری ها یاد کرد.
وی استفاده ناصحیح از فضای مجازی را یکی دیگر از آسیب های اجتماعی یاد کرد و گفت: ورود به این دنیای بی مرز و بی پایان اگر به خوبی مدیریت نشود می تواند سر منشأ بسیاری مشکلات و آسیب ها باشد.
سرهنگ یاری ترافیک های سنگین شهری را از دیگر آسیب های اجتماعی امروز ذکر کرد و گفت: سرقت یکی دیگر از این آسیب هاست و تاثیر بسیار بدی بر روحیه شهروندان و امنیت جامعه دارد که البته همانگونه که گفته شد برنامه های گسترده ای برای مقابله با این ناهنجاری آغاز شده است.
معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه در ادامه این معاونت را پل ارتباطی بین پلیس و دستگاه های اجرایی معرفی کرد و گفت: یکی از ادارات زیرمجموعه آن اداره اطلاع رسانی و ارتباطات است که کار تنظیم و نشر خبرهای حوزه انتظامی و بیان دستاوردها و اقدامات پلیس در راستای برقراری نظم و امنیت جامعه را برعهده دارد.
وی با اشاره به فعالیت اداره مشارکت و آموزش همگانی که شرح مفصلی از اقدامات آن ارایه شد، گفت: اداره مستندات و امور هنری نیز به مستند سازی وقایع و مسائل اجتماعی پرداخته و نتیجه کار را در اختیار مراجع ذی صلاح قرار می دهد.
سرهنگ یاری در پایان با بیان اینکه یکی دیگر از مراکز زیر مجموعه معاونت اجتماعی مرکز مشاوره است که به صورت رایگان در حوزه های خانوادگی، تحصیلی ، ازدواج ، تربیتی به شهروندان مشاوره ارائه می کند، گفت: عموم مردم می توانند به صورت حضوری و یا با شماره ۰۸۳۲۱۸۲۳۰۴۳ و ۰۹۶۵۸۰ تا ساعت ۱۷ به صورت تلفنی از خدمات این مرکز بهره مند شوند.
نظر شما