به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، سید محمد حسینی روز دوشنبه در دیدار برخی از مدیران و پیشکسوتان اجرایی با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: دشمنان در پاییز، همه توان رسانهای، امنیتی و نیروی انسانی خود را به کار گرفتند تا با ایجاد اغتشاش و ناامنی، مدیریت کشور را با چالش جدی مواجه کنند و به توهم خودشان براندازی کنند.
معاون رئیسجمهور افزود: آنها طراحی جامعی کرده بودند اما دچار اشتباه محاسباتی شدند زیرا شناخت درستی از مردم بزرگ ایران و رهبری عزیز ندارند بلکه با اتکا به گزارشها و تحلیلهای گروهکهای معاند که در پی کاسبی خودشان هستند، اقدامات فراوانی را ساماندهی کردند که عایدی جز لطمه به اعتبار و حیثشان به همراه نداشت.
حسینی با بیان اینکه دشمنان پس از ناکامی در بلوا و آشوب، میدان کارزار را تغییر داده و به سمت جنگ اقتصادی و تحت فشار قرار دادن معیشت مردم سوق داده اند، گفت: در شرایط کنونی لازم است آرایش مقابله با این تهاجم را منسجم کرده و متناسب با جنگ تمام عیار اقتصادی دشمنان، کنشگران فعالی در این عرصه باشیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: تیم اقتصادی دولت به طور منظم و روزانه مسائل اقتصادی و مباحث مربوط به ارز و تورم را رصد و براساس آن تصمیم و اقدام میکند اما با توجه به سرمایهگذاری گسترده و طراحی مداوم دشمن، لازم است که همافزایی بیشتری بین دستگاهها و نهادها صورت گیرد تا با یاری خداوند، درایت مسئولان و همراهی مردم این تهاجم همه جانبه چون گذشته بی نتیجه بماند و ملت ایران در این آزمون نیز همچون گذشته سربلند و عزیز باشند و روسیاهی نصیب معاندان شود.
حسینی خاطرنشان کرد: باید همانند دوران جنگ تحمیلی که همه ارکان کشور برای مقابله با آن در هماهنگی کامل بودند امروز هم همان روحیه در کشور حاکم باشد تا بتوانیم به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
معاون رئیسجمهور در امور مجلس گفت: دولت مردمی به رغم مشکلات و موانع و نیز مواجهه با تحریمها و فشارهای ظالمانه دشمنان، اقداماتی اساسی در یک سال و نیم گذشته انجام داده است و پروژههای بزرگی را افتتاح و در خدمت مردم قرار داده است اما با خبرسازی و تبلیغات منفی و دروغین تلاش میشود تا اینگونه خدمات و دستاوردها نادیده گرفته شود.
حسینی گفت: رسانههای مخالف و معاند با شگردهای جنگ روانی و رسانهای به تخریب دستاوردهای دولت می پردازند تا اقدامات قابل توجه دولت به خوبی جلوه نکند و اینگونه القا شود که کاری انجام نشده است تا مردمِ امیدوار به دولت آیت الله رئیسی دچار انفعال، یاس و ناامیدی شوند.
وی با بیان اینکه دولت تدوین برنامه پنج ساله هفتم توسعه را بر مبنای مسئله محوری در دستور کار خود قرار داده است، اظهار داشت: در این برنامه ۱۲ مسئله محوری و موضوعات کلیدی از جمله انرژی، آب، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد دریا، بهبود فضای کسب و کار، مسکن، تورم، فقر، اشتغال، چالشهای نظام بانکی و صندوقهای بازنشستگی در کنار ۱۵ موضوع اولویت دار مانند آمایش سرزمین، ارتقای نظام سلامت، الگوی کشت، اعتلای فرهنگ عمومی، کاهش آسیبهای اجتماعی، فضای مجازی و رفع موانع سرمایه گذاری در حال نهایی شدن است و برای هر کدام از آنها چالشهای فرارو، راه های برون رفت و ماموریت هر یک از دستگاه ها مشخص شده است.
حسینی گفت: همه صاحب نظران و دلسوزان نظام می توانند پیشنهادات و راهکارهای خود برای ارتقای کمی و کیفی این برنامه را ارائه دهند و بدون تردید دولت از نقدها و پیشنهادات استقبال میکند. در این جلسه شماری از حاضران ضمن تشکر از تشکیل این نشست هم اندیشی، دیدگاهها، دغدغهها و پیشنهاداتی را برای غلبه بر چالشهای فراروی دولت مطرح کردند و قرار شد این مباحث از طریق دستگاههای مربوطه پیگیری شود.
نظر شما