طالب محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در مجموع حدود ۲۰ هزار نوآموز شاغل به تحصیل در دوره پیش دبستانی در سطح استان در اجرای برنامه سنجش از لحاظ سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی ارزیابی می شوند.
وی افزود: تاکنون پنج هزار و ۹۰ نفر به مرحله تخصصی ارجاع شدند که از این تعداد سه هزار و ۱۵۶ نفر ارجاع هوش، ۶۵۶ نفر ارجاع شنوایی و هزار و ۲۷۸ نفر ارجاع بینایی بودند.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان گفت: ۱۴ پایگاه ثابت در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله تربیتی و مدارس با نیازهای ویژه همراه با ۲ پایگاه سیار در ۱۱ شهرستان و ناحیه برای اجرای برنامه ملی سنجش نوآموزان پیش دبستانی در استان اختصاص یافته است.
وی یادآور شد: تعرفه عادی سنجش ۶۰۰ هزار ریال، تعرفه عشایر وافاغنه و دانش آموزان بی بضاعت رایگان(از طریق شناسایی کد ملی واتصال به درگاه الکترونیک سازمان ملی هدفمندی یارانه ها) وپرداخت از طریق درگاه الکترونیکی است.
محمدی با بیان اینکه پایه اول ابتدایی پایه بنیادین در طول سالهای تحصیل است، افزود: عدم شناسایی به موقع و توجه به مشکلات جسمی و ذهنی کودکان می تواند سلامت آنان را به مخاطره بیندازد وباعث ایجاد مشکلات تحصیلی و رفتاری در آنان شود.
وی با بیان اینکه برنامه سنجش یکی از شیوههای اصلی کیفیت بخشی در نظامهای آموزشی است، گفت: رسالت اصلی این برنامه تضمین کیفیت آموزش وپرورش و خروجی آن کیفیت بخشی نظام آموزشی است.
رییس آموزش وپرورش استثنایی کردستان با اشاره به اینکه سازمان آموزش و پرورش استثنایی متولی و مجری اجرای برنامه سنجش در سراسر کشور است،بیان کرد: اولیا میتوانند با مراجعه به آدرس اینترنتی sirat.csdeo.ir یا my.medu.ir نسبت به ثبت نام نوآموزان در پایگاههای سنجش محل زندگی خود اقدام کنند.
وی هدف برنامه سنجش را شناسایی نوآموزان برای ورود به مدرسه وایجاد یک بانک اطلاعاتی جمع از نارسایی ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی واجتماعی وارزیابی وضعیت آمادگی تحصیلی آنان اعلام کرد.
نظر شما