دکتر حسن ملکی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کلینیک تخصصی و فوق تخصصی با هزار میلیارد ریال اعتبار و با زیربنای چهار هزارو 500 مترمربع در پنج طبقه با سرمایه گذاری بخش خصوصی ساخته شده است.
وی تصریح کرد: این پروژه بهعنوان یکی از مهمترین و بزرگترین پروژههای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است که در قالب قرارداد با بخش خصوصی عملیاتی شد.
ملکی زاده توسعه و تجهیز مرکز تحقیقات پزشکی هستهای بوشهر با اعتبار ۹۰۰ میلیارد ریال را از دیگر پروژههای دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: تجهیز این مرکز پزشکی با 900 میلیارد ریال اعتبار انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: مرکز جامع تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی بوشهر به عنوان یکی از مجهزترین مراکز این حوزه شامل چهار بخش علوم پایه، پیش بالینی، ترانوستیکس (درمان نوین رادیونوکلایدی) و تصویربرداری بالینی است.
ملکی زاده ادامه داد: به تازگی دستگاه تصویربرداری پت سی تی به عنوان یک روش تشخیصی پزشکی دوگانه در این مرکز نصب شده که در طراحی آن تصویربرداری مولکولی به منظور به تصویر کشیدن عملکرد ارگانها (PET) با بخش سی تی (CT) برای تعیین محل یا جانمایی ضایعه ادغام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این روش اطلاعات بسیار ارزشمندی از وضعیت اولیه تومورهای بدخیم و میزان گسترش موضعی یا دوردست آنها در بدن فراهم میکند که راهنمای بسیار مفید پزشک معالج برای انتخاب مناسبترین روش درمانی است.
ملکی زاده اضافه کرد: همچنین برای ارزیابی وضعیت بیماری در حین درمان یا پس از ختم درمان نسبت به روشهای مرسوم تصویربرداری مانند سیتیاسکن و ام آر آی بسیار دقیقتر است.
وی گفت: در این مرکز علاوه بر رادیو داروی مرسوم 18F-FDG از رادیو داروهای جدیدتر اختصاصی برای بدخیمیهای پروستات، غدد نورواندوکرین، مغز استخوان و تومورهای با منشأ بافت اپیتلیال نیز استفاده میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: این مرکز سهم مهمی در طراحی و نهادینه کردن درمانهای مهم رادیونوکلایدی در عرصه ملی و بینالمللی داشته است، انتشار کتب متعدد مرجع در رشتههای تصویربرداری و پزشکی هستهای از دیگر اقدامات مهم این مرکز است.
نظر شما