به گزارش ایرنا، "محمد علی شاه حسینی" روز چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه استان افزود: یکی از ضلع های اصلی توسعه استان یزد، نوآوری است و در همین راستا در چشم انداز و برنامه های کوتاه مدت ، بلند مدت و دراز مدت، شناسایی و حمایت نخبگان تعریف و اجرایی شده است.
وی گفت: برخی از اقدامات انجام شده استان در این حوزه در کشور در نوع خود بینظیر است مثل بورسیه صنعتی و تحصیلی نخبگان دانشگاههای یزد که در کشور هم مطرح شد.
شاه حسینی افزود: اشتغال فارغ التحصیلان و نخبگان یزدی، همواره یکی از دغدغه های خانوادهها بوده و در ۳۰ سال گذشته با وجودی که استان یزد در کنکور رتبه اول را داشته اما برای اشتغال فارغ التحصیلان اقدامی انجام نشده است .
وی ادامه داد: در نشستی که با حضور استاندار یزد و بیش از یکصد نخبه یزدی برگزار شد آنها خواستار اشتغال و فراهم کردن زمینه ای برای بازگشت به استان بودند.
معاون استاندار یزد تصیح کرد: باید تسهیلات و شرایطی فراهم کنیم تا این نخبگان بتوانند در استان خودمان خدمت کنند چون سرمایه های استان هستند که باید حفظ شوند.
شاه حسینی ادامه داد: خوشبختانه اقدام بورسیه صنعتی نخبگان که با ابتکار استاندار یزد انجام شد یکی از این اقدامات است و تاکنون نیز بیش از دو هزار نفر از طرف صنایع اعلام آمادگی برای بورسیه شده و در کنکور نیز این رشته ها کددار شده است.
وی افزود: با اقدامات انجام شده بیش از یکصد نفر در سالجاری بورسیه صنایع شدند و بدلیل اقدامات حمایتی از شرکت های دانش بنیان نیز استان یزد در سالجاری بعنوان استان برتر علم و فناوری کشور تجلیل و از استاندار یزد تقدیر شد.
شاه حسینی افزود: مسابقات ابتکارات دانش آموزی چندین سال در یزد برگزار می شد ولی امسال به صورت ملی و در روزهای هیجدهم و نوزدهم اسفند در استان یزد برگزار می شود و بیش از ۱۰ هزار نفر در این مسابقات ثبت نام کردند که دو برابر ادوار گذشته است.
شاه حسینی با بیان اینکه این رویداد آخرین نخواهد بود و جامعه هدف ما استقبال بسیار خوبی داشته، گفت: این مسابقات با هدف شناسایی برترین های هر بخش در آموزش و پرورش استان و سپس جذب و حمایت و پذیرش این برترین ها در مقاطع بعدی برگزار می شود تا از سرمایه های کشور که نخبگان هستند حمایت گردد.
"سید حبیب الله میرغفوری" رییس پارک علم و فناوری استان یزد نیز در این نشست گفت: تا سقف ۱۶ میلیون تومان برای اجرایی کردن ایده های فناورانه دانش آموزی کمک می شود و تاکنون چهل شرکت فناور در همین زمینه ایجاد شده و چندین شرکت با جمعیت بیش از پنجاه نفر اشتغالزایی دارند.
"سید علی کارآموز" معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست گفت: پشتیبانی مهران فاطمی استاندار یزد قابل تقدیر است که بعد از سیزده دوره ، این مسابقات را در سطح ملی برگزار می کنیم شود و تیمهای دانش آموزی کشوری می توانند توانایی های خود را نشان دهند .
"سید امین درخشان" مسئول اجرایی مسابقات ملی ابتکارت دانش آموزی استان یزد نیز در این نشست گفت: حمایت را از مدرسه شروع کردیم و خلاقیت و نوآوری در قالب مسابقات جذاب و در ۲۰ رشته که تمام علاقه مندی های دانش آموزان را در بر گرفت انجام شد تا بواسطه برگزاری این رویداد و رقابتی که اتفاق می افتد آینده روشنی را برای دانش آموزان داشته باشیم .
نظر شما