به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید زمانی روز چهارشنبه درحاشیه قرارگاه تاکتیکی پدافند پرتوی شهرستان ری افزود: امروز یکی از مهمترین و مورد نیازترین رزمایش های پدافند پرتوی کشور در شهرستان ری برگزار شد که با توجه به قابلیت های موجود در این شهرستان، برگزاری آن از اهمیت بالایی برخوردار بود.
وی یادآورشد: حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در کنار دیگر مسئولان عالی کشوری در این رزمایش، دلالت بر این دارد که این منطقه باید به لحاظ برخورداری از زیر ساخت های مقابله با سوانح پرتوی و هوایی تقویت شود.
زمانی اظهارداشت: امروز با هماهنگی کامل و مطالعات و برنامه ریزی قابل قبول، رزمایش سانحه سقوط هواپیما با محموله رادیواکتیوی برگزار شد و سطح رضایت مندی کارشناسان این حوزه برای ما بسیار اهمیت داشت که آنان نیز ارزیابی های خود را از اقدامات انجام گرفته، انجام دادند.
فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: بدون شک نواقصی وجود داشت که باید رفع شود تا بتوان در زمینه مقابله با سوانح طبیعی و غیر طبیعی شهرستان را به شرایط قابل قبولی رساند.
آمادگی برای مواجهه با سوانح واقعی وجود دارد
مهدی قهرمانی معاون سیاسی و امنیتی فرماندار ویژه شهرستان ری نیز در این زمینه به خبرنگاران گفت: با وجود آنکه شرایط واقعی با آنچه که در مانور می بینیم متفاوت است، با توجه به ارزیابی های انجام گرفته به مرحله رسیده ایم که برای مواجهه با سوانح واقعی آمادگی لازم وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای برگزاری این مانور از ماه های گذشته برنامه ریزی ها مرحله به مرحله انجام گرفته بود، ادامه داد: چنین مانوری برای نخستین بار در سطح کشور با عنوان سقوط هواپیما با محموله پرتوی انجام گرفت و با وجود آنکه احتمال وقوع برخی ناهماهنگی ها از قبل پیش بینی بینی می شد، اما با هم افزایی موجود در مجموعه اداری و حاکمیتی شهرستان و اجرای مرحله به مرحله این مانور، به نقطه مطلوبی رسیدیم.
به گزارش ایرنا، رزمایش پدافند پرتوی همراه با سقوط هواپیمای فرضی صبح چهارشنبه (۱۰ اسفند ۱۴۰۱) با مشارکت نهادهای کشوری و با محوریت فرمانداری شهرستان ری و باهدف مواجهه با سانحه هوایی و نحوه برخورد دستگاه های امدادی و خدماتی با چنین حوادثی در بخش فشافویه شهرستان ری برگزار شد.
نظر شما