احمد بهمنی نژاد روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار کرد: علاوه بر جوامع روستایی، تشکل های دانشجویی، زیست محیطی، نهادهای نظامی و اجتماعی (بسیج سازندگی و بسیج مهندسین)، گروههای دانش آموزی و تعداد محدودی از ادارات در این پویش ها حضور داشتند.
بهمنی نژاد ادامه داد: از ابتدای سالجاری حدود ۸۰۰ هکتار در مراتع و جنگ های استان از طریق پویش ها درختکاری انجام شد که تا پایان سال به یک هزار هکتار می رسد.
وی گفت: با توجه به اهمیت درختکاری و ضرورت حفظ جنگل ها و جبران خسارت های وارده به جنگل های استان، انتظار داریم کارکنان ادارات که از امکانات پشتیبانی برخوردار هستند در پویش های درختکاری بیشتر مشارکت داشته باشند.
رییس اداره جنگلداری و جنگلکاری منابع طبیعی افزود: در این پویش ها، چهار تن بذر کاشته شد و نهال هایی هم در بین پویش ها از ابتدای سال آغاز شده که تا پایان سال به ۲۰۰ هزار اصله نهال خواهد رسید.
بهمنی نژاد یادآور شد: از این ۲۰۰ هزار اصله نهال حدود ۸۰ هزار تا برای طرح های زراعت چوب در اختیار کشاورزان قرار گرفته و حدود پنج هزار تا در فضای سبز و مابقی در مناطق جنگلی استفاده شد.
ویگونه های کاشته را نهال بلوط وبادام برشمرد و گفت: این اصله نهال ها با نظارت منابع طبیعی استان تامین شد و در اختیار پویش ها قرار گرفت.
استان کهگیلویه و بویراحمد ۸۷۴ هزار هکتار جنگل دارد که بیش از ۵۰ گونه درختی و درختچه ای دارد که ۷۰ درصد جنگل های استان را ، درخت بلوط پوشش می دهد و در سال گذشته، ۲۶هزار هکتار از جنگل های بلوط استان درگیر آفت برگخوار بلوط شد.
این استان ، ۵۱۲ هزار هکتار مرتع خارج از جنگل دارد که بیش از ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی ملی این استان دارای پوشش گیاهی مرتعی است.
نظر شما