ساخت تابلو برق ستاره مثلث الکترونیک توسط هنرآموز مراغه‌ای

مراغه- ایرنا- هنرآموز هنرستان شهید شکاری مراغه‌ با طراحی و ساخت تابلو برق ستاره مثلث تمام الکترونیک، بار دیگر خلاقیت و نوآوری جوانان این مرز و بوم را به نمایش گذاشت؛ تابلویی که به گفته سازنده‌اش طی یکسال گذشته با راه‌اندازی یک موتور ۹۰ کیلووات، امتحانش را پس داده و اکنون در مرحله تجاری‌سازی است.  

«حامد واحدپور» طراح و سازنده این تابلو برق روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ضمن اشاره به اینکه این تابلو می‌تواند جایگزین کنتاکتورهای سنتی شود، بیان کرد: این تابلو که مشابه داخلی آن در بازار وجود ندارد، الکتروموتور را به صورت اتوماتیک راه‌اندازی می‌کند و بهبود عملکرد را به ارمغان می‌آورد.

به گفته وی این تابلو برق اکترونیک، تمام سیستم‌های حفاظتی و امنیتی لازم برای جلوگیری از صدمه رسیدن به الکتروموتورها از جمله کنترل جریان، کنترل فاز، دما و غیره را داراست.

این هنرآموز نوآور اضافه کرد: این تابلو علاوه بر نصب آسان، مزیت‌های دیگری چون حجم کم، قیمت پایین، مقاومت زیاد در برابر گرد و غبار و محیط‌های آلوده، طول عمر بالا و صدای کمتر در مقایسه با تابلوهای سنتی دارد و در معادن و بسیاری دیگر از صنایع می‌تواند به کار گرفته شود.

وی ادامه داد: گرد و خاک و هوای آلوده به هیچ وجه تاثیری بر کارکرد این تابلو برق الکترونیک ندارد و برعکس کنتاکتورها که خیلی سریع پلاتین می‌چسبانند، فاقد پلاتین و جرقه است.

«واحدپور» به جنبه‌های آموزشی ساخت این تابلو برق تمام الکترونیک نیز اشاره و بیان کرد: دانش‌آموزان هنرستان شهید شکاری مراغه در مراحل طراحی و ساخت این تابلو برق با تجهیزات الکترونیک قدرت آشنا شدند و زمینه خلاقیت و نوآوری نیز برای آنان فراهم شد.

به گزارش ایرنا هنرستان شهید شکاری مراغه در دو شاخه کار و دانش و فنی و حرفه‌ای دارای ۱۸۰ هنرجو در رشته‌های الکترونیک و برق ساختمان است و از ۶ کارگاه‌ها شامل سیم‌پیچی، «PLC»، مدار فرمان، مقدماتی، هوشمندسازی و برق ساختمان برخوردار می‌باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha