استاندار فارس: حل بسیاری از مشکلات در گرو احیای مساجد است

شیراز-ایرنا-استاندار فارس با اشاره به اینکه تمام قد در خدمت مسجد و مسجدی‌ها هستیم گفت: اگر قرار است مسائلی همچون فساد، اختلاس، دزدی، اعتیاد، طلاق، تأخیر در ازدواج و فرزند نیاوردن حل شود راهی به جز احیای مساجد نیست؛ حل بسیاری از مشکلات در گرو احیای مساجد است.

به گزارش ایرنا، محمدهادی ایمانیه روز شنبه در همایش سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: اگر می‌خواهیم در شرایط کنونی و با توجه به امکاناتی که در اختیار داریم جامعه کامل و مدینه فاضله ای داشته باشیم چاره ای جز توجه کردن به مساجد نیست و توجه به مساجد از طریق توجه به نیازهای نرم‌افزاری و سخت افزاری این اماکن مقدس امکان‌پذیر است.
استاندار فارس با بیان اینکه توسعه مساجد در بخش سخت‌افزاری با حمایت دولت و مسئولان اجرایی استان صورت می‌گیرد؛ افزود: استانداری فارس با همفکری دفتر امام جمعه در حال تدبیر احیای موقوفه‌ای با عنوان موقوفه عمران و مساجد است؛ استان فارس تنها استانی است که در آن چنین موقوفه‌ای ایجاد شده و امیدواریم این موقوفه در سال ۱۴۰۲ دوباره احیا شود و بتوانیم از این موقوفه برای کمک به بحث‌های سخت‌افزاری مرتبط با عمران و مساجد، تکمیل مساجد و مصلاها و تعمیراتی که نیازمند اعتبارات مالی هستند بهره ببریم.
ایمانیه اضافه کرد: مجوزهایی از طریق کمیسیون‌های قانونی استان به مساجدی که تمایل داشته باشند که قسمت کوچکی از مسجد را تبدیل به تجاری‌سازی کنند تعلق گرفته است. آمادگی داریم این اقدام را برای تمام شهرستان‌های استان فارس انجام دهیم. همچنین با حمایت وزارت راه اقدامات خوبی در خصوص مساجد بین راهی صورت گرفته است؛ این اقدام برای چند مسجد شروع شده و در حال تکمیل است و امیدواریم بتوانیم در سال ۱۴۰۲ تحرکی به زنجیره مرتبط با مساجد بین راهی بدهیم.
وی با بیان اینکه مسئله ایجاد خانه عالم برای اداره مساجد را پررنگ تر از قبل پیگیری خواهیم کرد، گفت: اداره مساجد نیاز به خانه عالم دارد و پیگیری این کار به ویژه در روستاها و مناطقی که محل سکونت امام حماعت و مسجد زیاد است و مشکلاتی برای نماز صبح ایجاد می‌کند ضروری است. در تلاش هستیم تا سال آینده سال خوبی برای بحث‌های سخت افزاری مساجد باشد.

استاندار فارس با اشاره به اینکه مسائل نرم‌افزاری مساجد بر عهده علما و حجج اسلام است، گفت: شایسته نیست که مسجدی وجود داشته باشد و نماز صبح، ظهر و شب به دلیل نبود امام جماعت در آن برقرار نشود؛ باید فکری کرد و زمانبندی مشخصی برای تحقق این امر مشخص شود.
ایمانیه یادآور شد: می‌بایست همدلی و همفکری بین ائمه جماعت موفق در اداره یک محله شکل بگیرد تا طرح محالات مسجد محور اجرا شود؛ این طرح به شرطی قابل پابرجایی، استقرار و توسعه است که امام جماعت‌هایی داشته باشیم که با سلیقه و بهره‌گیری از جوانان تعامل و همدلی داشته باشند.
وی بیان کرد: در این مدت که مسئولیت اجرایی استان را بر عهده داشتم سعی کردم اکثریت میز خدمت‌ها در مساجد راه‌اندازی شود تا مردم بدانند مساجد کانونی است که می‌تواند مشکلات آنها را حل کند؛ از تمام فرمانداران هم خواستار برگزاری میز خدمت در مساجد شدیم. در دور دوم سفرهای استانی نیز این کار را ادامه می دهیم و میز خدمت را در مسجد جامع شهرستان‌ها برگزار می‌کنیم تا دوران شکوه مساجد برای حل مشکلات مردم زنده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha