ایمان بزرگ امید روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا،با بیان اینکه مفاهیم کارگاهی به دلیل نبود امکانات به صورت نظری تدریس می شود، افزود: بازدهی آموزش نظری در مقایسه با مهارت آموزی و فعالیت کارگاهی خیلی کمتر می باشد و هویت هنرستان ها بر فعالیت گارگاهی و آزمایشگاهی قرار گرفته است.
وی بیان کرد: ۴۰ تا ۵۵ درصد از تجهیزات کارگاه های مدارس هنرستان های این استان فرسوده است.
بزرگ امید تصریح کرد: تجهیزات کارگاههای بیشتر مدارس هنرستان های استان دارای قدمتی بالاست که بهعنوان مهمترین مشکل فعالیت این مجموعه است.
وی ابراز کرد: ۱۷۰ کارگاه آموزشی در مدارس این استان وجود دارد که بیش از هفت هزارو ۱۴۲ نفر در این کارگاه ها مشغول به آموزش هستند.
بزرگ امید اظهار کرد: براساس اسناد بالادستی، رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش از جایگاه مهمی برخوردار هستند و برای تأمین نیازهای بازار کار توجه به این رشتهها اهمیت زیادی دارد.
وی گفت: تجهیز هنرستانها و گرایش دانش آموزان به سمت و سوی شاخههای فنی حرفهای و کار و دانش از اهداف و سیاستهای مهم تبیین شده وزارت آموزش و پرورش در سالهای اخیر می باشد که اقدامات قابل توجهی در این مسیر انجام شده است.
بزرگ امید افزود: در هنرستان های کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۵۵ رشته در قالب ۱۷۰ کلاس درس فعالیت دارد.
۷۵ میلیارد ریال تجهیزات کارگاهی به هنرستان های کهگیلویه و بویراحمد اضافه شد
رییس اداره فحک (فنی و حرفه ای و کار و دانش) آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۷۵ میلیارد ریال تجهیزات کارگاهی به هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش استان در دولت سیزدهم اضافه شده است.
بزرگ امید افزود: این تجهیزات بیشتر شامل موتور خودرو، کامپیوتر، چرخ خیاطی و تابلو برق صنعتی، دستگاه فرز سنگ و .... بوده است.
وی ابراز کرد: همچنین بیش از پنج میلیارد ریال کمک سرانه مصرفی آموزشی و ۱۵۰ دستگاه کامپیوتر در هنرستان های استان در این مدت توزیع شد.
کسب رتبه سوم رشد توسعه آموزش فنی و حرفهای و کاردانش
رییس اداره فحک (فنی و حرفه ای و کار و دانش) آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد موفق به کسب رتبه سوم کشور در شاخص رشد توسعه کمی آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش شد.
بزرگ امید بیان کرد: یکی از راهبردهای اصلی مجموعه تعلیم و تربیت استان توسعه کمی و کیفی حوزه آموزشهای مهارتی، فنی و حرفهای و کاردانش است و بر این اساس، با برنامه ریزی مدون موفق به کسب رتبه سوم کشوری در شاخص توسعه کمی آموزش های فنی و حرفهای و کاردانش شدیم.
۷۱ هنرستان در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
نظر شما