مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی در حاشیه بهرهبرداری از این طرحها به خبرنگار ایرنا گفت: یکهزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار در راستای رفع ۳۷ نقطه حادثهخیز استان با هدف کاهش تصادفات جادهای هزینه شد.
«مهرداد جهانی» افزود: ایمنسازی بخشی از نقاط حادثهخیز این استان به صورت پیمانی و بخش دیگر به صورت امانی انجام شد.
وی با بیان اینکه، اقدامات قابل توجهی در استان مرکزی برای نقاط پرحادثه در حال انجام است، گفت: بر اساس تاکید رئیس سازمان راهداری کشور و استاندار مرکزی، از ابتدای سال تاکنون با بهرهگیری از توان و ظرفیت ماشینآلات این ادارهکل، ۱۰۰ نقطه حادثه خیز در محورهای ارتباطی و شهرستانها رفع شد.
مدیرکل راهدادی و حمل و نقل جادهای استان مرکزی ادامه داد: ۳۲ نقطه حادثه خیز این استان از قبل مصوب بود و باید انجام میشد که ۲۹ نقطه به لحاظ ایمنی و نقاط حادثه خیز بودن، برطرف شد.
جهانی اظهار داشت: سه نقطه وجود دارد که یک نقطه آن تا ماه آتی ( زیرگذر کردیجان) بهرهبرداری میشود و ۲ نقطه دیگر از سوی ادارهکل راه و شهرسازی در حال ساخت است که امید است بتوان تا پایان سال آتی به بهرهبرداری برسد.
وی گفت: نقاط حادثهخیز زیرگذر پرندک، زیرگذر شهید مهدی در ساوه، زیرگذر کردیجان، نادرآباد و تعریض جاده مشهد اردهال، مسیر میان رودان و گلدشت آشیانه از دیگر نقاط پرتصادف است که نسبت به اصلاح آنها اقدامات لازم انجام شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی اضافه کرد: طول راههای استان، ۶ هزار و ۴۵۰ کیلومتر است که حدود یکهزار و ۸۰۰ کیلومتر، آزادراه و راههای اصلی و حدود چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر راههای روستایی است.
جهانی با اشاره اینکه، استان مرکزی به عنوان قطب صنعتی مطرح است، گفت: ۲ درصد از راههای کشور در این استان واقع است و حدود چهار درصد از بار کشور از طریق استان مرکزی توزیع میشود که این نشان از اهمیت حمل و نقل و بار در این منطقه است.
وی افزود: پس از تهران و البرز، استان مرکزی به لحاظ ترافیک، سومین استان مهم کشور در جادههای ارتباطی محسوب میشود که ۲۵ درصد ترافیک آن به صورت سنگین است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی ادامه داد: در برخی جادههای ارتباطی این استان نیز که به عنوانکریدور مطرح است، موجب افزایش ۶۰ درصدی ترافیک سنگین میشود که این مهم اهمیت راههای استان مرکزی را نشان میدهد.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن راه روستایی است.
نظر شما