به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی آبرسانی به ۷۳ روستای بخشهای سردشت و شهیون دزفول با همکاری قرارگاه محرومیت زدایی بسیج سازندگی سپاه خوزستان و شرکت آب و فاضلاب این استان از ۱۶ مهرماه امسال آغاز شد.
طبق گفته مدیرعامل آب و فاضلاب استان خوزستان در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به روستاهای بخش شهیون دزفول، این طرح شامل احداث خط انتقال فولادی به طول ۴۳ کیلومتر با قطر ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیمتر، احداث ۱۰ باب مخزن ذخیره آب، اسکله آبگیر و ۴ باب ایستگاه پمپاژ است.
محمدرضا کرمی نژاد جمعیت افق طرح آبرسانی به روستاهای بخش شهیون را پنج هزار نفر برشمرده و عنوان کرده بود: برای آبرسانی به روستاهای بخش شهیون ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
وی همچنین وعده داده بود طرح آبرسانی به این ۷۳ روستا که در بخشهای سردشت و شهیون و منطقه کوهستانی احمد فدالله دزفول قرار دارند، ظرف هشت تا ۹ ماه آینده به بهره برداری برسد.
با وجود گذشت حدود ۶ ماه از اجرای این طرح، اهالی روستاهای بخش سردشت و شهیون دزفول طی تماسهایی با خبرنگار ایرنا خواستار پیگیری موضوع شده که چرا اقدامی در راستای اجرای این طرح انجام نشده است.
موضوع از طریق خبرنگار ایرنا پیگیری و رییس اداره آب و فاضلاب دزفول در این زمینه توضیحاتی ارائه داد و گفت: این طرح شامل ۲ مرحله کوتاه مدت (ضربتی) و بلند مدت است.
حسین سعادتیفر با بیان اینکه آب اهالی این روستاها در حال حاضر از طریق رودخانه فصلی تامین میشود، افزود: برای رفع مشکل آلودگی آب این روستاها، عملیات احداث فنداسیون انجام و دستگاه کدورت زا با صرف ۵۰ میلیارد ریال از مشهد خریداری شده که تلاش میشود تا قبل از پایان سال به طور کامل نصب شود.
وی ادامه داد: طرح بلندمدت برای انتقال آب از شهر دزفول به شهر سالند به طول ۴۰ کیلومتر جزو طرحهای ملی بوده و مطالعات آن انجام شده و در مرحله خرید لوله است.
رییس اداره آب و فاضلاب شهرستان دزفول اجرای طرح بلندمدت را زمان بر خواند و اظهارکرد: پس از خرید لولهها نسبت به اجرای مابقی طرح اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۲ مخزن چهار هزار مترمکعبی در راستای اجرای این طرح در حال احداث است، افزود: باید سه حلقه چاه در روستای المهدی و پادگان باکری حفر و آب پمپاژ شود.
سعادتی فر از افراد منتقدی که عنوان میکنند هیچ اقدامی در راستای این طرح صورت نگرفته خواست برای اقدامات انجام شده به محل تاسیسات آبرسانی شهیون مراجعه و از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده قرار گیرند.
به گزارش ایرنا آب مناطقی از بخش سردشت دزفول از رودخانه تامین میشود که این موضوع در ایام بارانی سال باعث گل آلود شدن و کاهش کیفیت آب آشامیدنی اهالی میشود.
برای رفع مشکل طرحی ملی برای آبرسانی از دزفول به ۷۳ روستا در تاریخ ۱۶ مهرماه امسال آغاز شد که اهالی با توجه به کدورت و کاهش کیفیت آب آشامیدنی در پی بارندگیهای اخیر خواستار تسریع در اجرای این طرح هستند.
نظر شما