محمدرضا برکتین، روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رونق و بهبود امور اقتصادی جامعه با داشتن برنامهریزی و نقشه راه و از طریق شفافیت، پاکدستی و اعتقاد به کار علمی محقق خواهد شد.
وی با بیاناینکه برای رفع مشکلات مبتلابه جامعه باید همه مسائل را با هم تحلیل کنیم، اما حل آنها باید طبق نقشه راه و اولویت بندیها باشد، اضافه کرد: بهبود وضعیت اقتصاد جامعه بعنوان مهمترین هدف مسوولان و کارگزاران است ضمن اینکه هر کشوری برای رسیدن به اهداف خود در ابعاد مختلف باید از توان اقتصادی بالایی برخوردار باشد.
عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت اصفهان افزود: مهمترین مساله پیشروی فضای کسب و کار کشور، بیثباتی در اقتصاد و عدم امکان پیش بینی پذیری است که هرگونه برنامهریزی را از فعالان اقتصادی سلب کرده است.
وی تاکید کرد: مهمترین مشکل امروز اقتصاد کشور، بیثباتی و غیرقابل پیش بینی بودن اقتصاد است.
برکتین هشدار داد: هیچ چیزی به اندازه بیثباتی اقتصادی و غیرقابل پیش بینی بودن اقتصاد نمیتواند جامعه را با مشکل مواجه سازد به همین دلیل هم ثبات اقتصادی توسط بیشتر جوامع، بعنوان نخستین هدفگذاری تعیین شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای ثبات اقتصادی، باید نرخ ارز در کشور ساماندهی شود کمااینکه تجربه دلار تک نرخی، پایداری در توسعه اقتصادی و رفع بسیاری از چالش ها را نشان می دهد.
عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با انتقاد از شرایط سخت امروز برای سرمایهگذاری در کشور تصریح کرد: امروز شرایط سخت سرمایهگذاری در اصفهان بیش از سایر نقاط کشور است.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی دارد.
این استان حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش بنیان کشور را در خود جای داده است و اکنون بیش از ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر هستند.
نظر شما