به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر احمدی روز شنبه در نشست دومین رویداد رفع نیازهای فناورانه کشاورزی (تانا) افزود: باید از این ظرفیت بزرگ برای حفظ و ارتقای امنیت غذایی میهن اسلامی بهتر استفاده کنیم.
این مسوول در ادامه به برنامه رویداد رفع نیازهای فناورانه کشاورزی اشاره کرد و گفت: کلیات این برنامه براساس توسعه و ارتقای نوآوری زیست بوم قزوین طراحی شده است.
وی اظهار کرد: بازخوردهای خوبی از این رویداد گرفته ایم و در همان ابتدای کار شاهد عقد قرارداد به ارزش چندین میلیارد تومان بین فروشندگان و تقاضاکنندگان فناوری در حوزه کشاورزی بودیم.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین با بیان اینکه باید ضریب نفوذ شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی را افزایش دهیم،افزود: در حال حاضر ضریب نفوذ دانش و فناوری روز در کشاورزی کشور ۶ درصد است بدان معنا که از هر ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در کشو فقط ۶ مورد در حوزه کشاورزی فعال هستند.
این مسوول ادامه داد: باید سیاست ها و نگرش ها در کشاورزی تغییر یابد و این مهم با انسجام بین فعالان و دست اندرکاران و تصمیم گیران این بخش محقق می شود.
وی خاطرنشان کرد: باید کشاورزی دانش بنیان را به یک فرهنگ تبدیل کنیم تا از کشاورزی سنتی به مدرن حرکت کنیم و شاهد تحول در این حوزه باشیم.
احمدی اظهار کرد: در استان قزوین با استفاده از همه ظرفیت ها از جمله استفاده از توان دانشکده های کشاورزی، مراکز تحقیقاتی جهاد و پارک علم و فناوری برای پیشبرد کشاورزی استان به سمت دانش روز حرکت کرده ایم.
استان قزوین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است و سالانه نزدیک به چهار درصد محصولات کشاورزی کشور در این استان تولید می شود.
نظر شما