به گزارش خبرنگار ایرنا، در این نشست مشکلات مربوط به واحدهای فعال در حوزه بستهبندی نمک، بستهبندی حبوبات، سیم و کابل، ذوب و ریختهگری، شن و ماسه، تولید روغن خوراکی و زغال مطرح و برای رفع این مشکلات که بیشتر آن مربوط به تسهیلات بانکی بود مصوباتی با حضور اعضای ستاد، تولیدکننده و دستگاه مربوطه تنظیم شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در این نشست با تاکید بر همافزایی دستگاههای اجرایی و بانکهای استان بر رفع مشکلات و موانع تولید در استان، اظهار داشت: باید از همه ظرفیتهای استان در راستای رفع مشکلات واحدهای صنعتی و رونق تولید در استان بهره گرفت.
محمدکاظم منزوی افزود: دولت سیزدهم اهتمام ویژهای نسبت به رفع موانع تولید و کمک به واحدهای بخش خصوصی برای رونق اشتغال در کشور دارد و این مهم نیز در استان به طور جدی پیگیری میشود.
وی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان جهادگران عرصه اقتصاد هستند و با کار و سرمایه خود نه تنها در راستای رشد و توسعه کشور گام برمیدارند بلکه از این طریق برای جوانان بسیاری اشتغالزایی میشود از همین رو باید تا میتوان از بخش تولید و سرمایهگذاران این حوزه حمایت کرد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در این استان ۹۲۶ واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.
تاکنون با صدور بیش از دو هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرحهای صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گامهای بلندی برداشته شده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.
نظر شما