۶۵ درصد دانش آموختگان فنی و حرفه ای همدان جذب بازار کار می‌شوند

همدان- ایرنا- مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان با اشاره به اینکه بیشتر افرادی که در دوره های مهارتی این اداره کل مشارکت می کنند دارای مهارت کافی برای انجام کار هستند گفت: طبق بررسی های صورت گرفته ۶۵ درصد دانش آموختگان فنی و حرفه ای جذب بازار کار می شوند.

وهب مختاران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فنی و حرفه ای همدان امسال ۲ طرح ویژه با عنوان های «نخلستان» و «کهاد» برای دانشجویان برگزار کرده که هدف از آن جذب این افراد در بازار کار است.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان افزود: طرح نخلستان برای دانشجویان دانش آموخته برگزار می شود که با وجود داشتن مدارک اما مهارت کافی ندارند.

مختاران ادامه داد: طرح کهاد نیز برای دانشجویان در حال تحصیل که آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را دارند و تنها نیازمند تجربه و مهارت هستند، برگزار شد.

وی گفت: رشته هایی در صنعت ساختمان به دوره های آموزشی فنی و حرفه ای همدان اضافه شده که افراد متقاضی با حضور در این دوره ها آموزش های مهارتی لازم را فرا گرفته سپس با ارائه آزمون مدرک دریافت می کنند.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان ادامه داد: دستگاه های حمایتی نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره)، بسیج سازندگی، بنیاد علوی و دیگر نهادها، تسهیلات خوداشتغالی را بر مبنای مهارت فرد اعطا می کنند.

مختاران تاکید کرد: نرخ بیکاری موجود در جامعه بیشتر مربوط به افراد بدون مهارت است چرا که افراد دارای مهارت کافی در کمترین زمان جذب بازار کار می شوند.

۶۵ درصد دانش آموختگان فنی و حرفه ای همدان جذب بازار کار می‌شوند

وی گفت: با توجه به ظرفیت بازار و اشباع شدن برخی مشاغل، فنی و حرفه ای با در نظر گرفتن این موضوع و متناسب با نیاز روز جامعه، رشته های جدید دایر می کند.

۱۰ درصد اعتبارات سفر رییس جمهور به فنی و حرفه ای همدان جذب شد

مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان از اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان در سفر رییس جمهور به این استان (مرداد ماه امسال) برای به روزرسانی تجهیزات این اداره کل خبر داد و افزود: این اعتبارات برای تجهیز و به روز رسانی کارگاه ها و تجهیزات، تعمیر تجهیزات مستعمل و مستهلک در نظر گرفته شد که این رقم باید در طی سه سال جذب و هزینه شود.

مختاران با بیان اینکه اختصاص این میزان اعتبار به فنی و حرفه ای نشان از توجه ویژه رییس جمهور به موضوع مهارت افزایی است ادامه داد: تاکنون ۱۰ درصد این میزان اعتبار جذب شده است و در حال خرید تجهیزات کارگاهی مورد نیاز هستیم.

۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز اموزش خصوصی در استان همدان زیر نظر فنی و حرفه ای فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha