بازسازی واحدهای تخریب شده در زلزله خوی، خرداد ۱۴۰۲ پایان می‌یابد

شیراز - ایرنا- معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن کشور با اشاره به روند آواربرداری و بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده در زلزله خوی گفت: تا پایان خردادماه ۱۴۰۲ بازسازی واحدهای تخریب شده در این زلزله به اتمام خواهد رسید.

فرهاد باقرپور روز یکشنبه در آیین افتتاح مرکز آموزش و هفت واحد مهمانسرای بنیاد مسکن استان فارس افزود:‌ بر اثر ۲ زمین‌لرزه خوی در دی و بهمن ۱۴۰۱ چند هزار واحد مسکونی آسیب دید که از این میان حدود ۲۱۰۰ واحد نیازمند احداث و هشت هزار واحد نیازمند تعمیر است.
وی یادآور شد: میزان تسهیلاتی که برای واحدهای زلزله زده خوی در نظر گرفته ۲۵۰ میلیون تومان برای واحدهای روستایی و ۳۰۰ میلیون تومان برای واحدهای شهری با نرخ سود چهار درصد است.
معاون بنیاد مسکن کشور با بیان اینکه این بنیاد در اعطای تسهیلات بازسازی و بهسازی مناطق آسیب دیده با جدیت موضوع را دنبال می‌کند گفت: در همه مواردی که لازم بوده با تامین تسهیلات و منابع بلاعوض به کمک آسیب دیدگان شتافته ایم.
وی بهره گیری از ظرفیت های قانونی و تعامل و هم افزایی مدیران بنیاد مسکن استان ها با مسوولان استانی و کشوری را ضروری دانست و گفت : در استان هایی که به علت بروز سیل و زلزله خسارت هایی بر جای مانده است نیز در همان ساعت های اولیه بنیاد مسکن به عنوان یک دستگاه امدادی ورود می کند و کار ارزیابی خسارت ها و آوار برداری و زمینه سازی برای اسکان موقت و آغاز عملیات عمرانی بهسازی و بازسازی مناطق شکل می گیرد.

به گزارش ایرنا، بامداد چهارشنبه ۱۳ مهر زلزله‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین شهرستان خوی در استان آذربایجان غربی را لرزاند.
در ارزیابی اولیه واحدهای مسکونی در شعاع ۲۰ کیلومتری کانون اصلی زلزله شهرستان خوی، از اولین ساعات وقوع زلزله به مدت یک هفته، ۶۷ تیم ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی با حضور در ۵۴ روستا و ۲ شهر خوی و دیزج دیز، پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی را ارزیابی کردند از این تعداد، یک هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی تخریب کامل شد ضمن اینکه بیش از چهار هزار واحد نیز بین ۲۰ تا ۵۰ درصد خسارت دیدند.

تامین منابع بازسازی و بهسازی مناطق آسیب دیده از حوادث با جدیت دنبال می شود

باقر پور معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن کشور در بخش دیگری از سخنان خود، استان فارس و شهر شیراز را دارای جایگاه علمی و تخصصی در زمینه مهندسی و فناوری های وابسته به آن دانست و گفت : باید از ظرفیت های موجود در استان در جهت افزایش و ارتقای آموزشی سایر استان ها و مناطق استفاده شود ، بنیاد مسکن این آمادگی را دارد که مرجعیت علمی مهندسی ساختمان را در این استان دنبال کند.
در ادامه این مراسم، هفت واحد مهمانسرا و مرکز آموزش بنیاد مسکن استان فارس به بهره برداری رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha