به گزارش ایرنا از وزارت امور اقتصادی و دارایی، در دوره مورد بررسی ۲۹۸ هزار و ۵۶۰ درخواست مجوز توسط دستگاهها رد شده و ۱۰۸ هزار و ۴۲۳ مجوز نیز در دست بررسی است.
همچنین بر اساس آخرین گزارش، تأخیر در صدور مجوزها به تفکیک دستگاهها از ابتدای سال تا یازدهم اسفندماه در درگاه ملی مجوزهای کشور، ۷۳ هزار و ۸۹۸ مورد بوده، یعنی در مجموع ۱۰.۲ درصد درخواستها در بررسی با تأخیر مواجه شدهاند.
چهار دستگاه «وزارت آموزش و پرورش»، «سازمان ملی استاندارد»، «صندوق نوآوری» و «سازمان حفاظت محیط زیست» هیچ تأخیری در بررسی درخواستهای ارجاع شده نداشتهاند و «سازمان انرژی اتمی» و «وزارت نیرو» تنها یک مورد تأخیر در بررسی داشتهاند.
وزارت صمت با ۴۵.۸ درصد، بیشترین تأخیر را در بررسی درخواستها دارد.
همچنین وزارت ورزش و جوانان با ۲۹.۲ درصد بیشترین تأخیر بعد از وزارت صمت را در بررسی درخواستها دارد.
بر این اساس، وزارت ارتباطات با ۲۳.۹ درصد تأخیر، در رتبه سوم تأخیر در بررسی درخواستها قرار دارد.
بیشترین درخواست صدور مجوز همچنان مربوط به وزارت تعاون (مشاغل خانگی) با ۳۱۸ هزار و ۸۱۶ مجوز و کمترین درخواست نیز در بین دستگاهها مربوط به صندوق نوآوری با ۱۹ درخواست صدور مجوز است.
«قوه قضائیه»، «وزارت کشور»، «سازمان اداری و استخدامی» و «جامعه حسابداران رسمی ایران» همچنان دستگاههایی هستند که به درگاه ملی مجوزها متصل نیستند.
دستگاههایی که مجوزهایشان را به هیأت مقرراتزدایی تحویل ندادهاند هم شامل «سازمان برنامه و بودجه»، «سازمان نظام مهندسی ساختمان»، «فدراسیونهای ورزشی» و «کانون و کلای دادگستری» هستند.
نظر شما