"علی فاتحینیا" روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طرح یاد شده تا پنجم اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد، افزود: ۱۲ تیم ثابت و ۱۹ تیم سیار در این طرح مشارکت دارند.
وی هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت، امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی و رفاه حال مسافران و شهروندان بیان و اظهار کرد: بازرسان دامپزشکی بر تمام مراکز عرضه فرآورده های خامی و دامی شامل هتل ها، چلوکبابی ها، ایستگاه های جمع آوری شیر، سردخانه ها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل فرآورده های خام دامی نظارت می کنند.
فاتحی نیا با بیان اینکه نظارت ها از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب ادامه دارد، خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی، مراتب را به ادارات دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه پاسخگویی و اطلاع رسانی و بررسی شکایات مردمی دامپزشکی استان با شماره ۱۵۱۲ گزارش کنند.
وی از شهروندان خواست برای حفظ سلامتی خود و خانواده، ارتقای سطح بهداشت جامعه و جلوگیری از اشاعه بیماری های مشترک بین انسان و دام، گوشت قرمز، مرغ، ماهی و سایر فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز و دارای مهر و نشان دامپزشکی خرید کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد ادامه داد: نظارت های بهداشتی این اداره کل در تمام ایام سال اهمیت بالایی دارد و به طور مستقیم بر تأمین سلامت و امنیت غذایی سفره مردم مؤثر است و بدلیل برگزاری مراسمات ویژه، مناسبت ها و مسافرت هایی که ناشی از فرهنگ مردم است، این نظارت ها در برخی ایام، تشدید می شود زیرا میزان تولید و مصرف فرآورده های خام دامی در این ایام، افزایش پیدا می کند.
تعداد مراکز عرضه و فرآورده های خامی و دامی تحت نظارت اداره کل دامپزشکی یزد حدود سه هزار و ۵۰۰ مورد اعلام شده است.
نظر شما