به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام سید «قاسم میرصادقی» روز دوشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی خمین، افزود: فرهنگ کار هنوز نتوانسته جایگاه خود را در سطح جامعه پیدا کند و توجه به این مهم امری جدی است.
وی بیان کرد: فاصله بین نگاه دینی و فرهنگ کار بستر آسیبهای اجتماعی و اقتصادی را در جامعه ایجاد میکند و تلاش برای کاهش این فاصله امری ضروری است.
فرماندار خمین نیز در این نشست با اشاره به بررسی تخصصی موضوعات در شورای فرهنگ عمومی شهرستان، ادامه داد: نیاز است نشست شورای فرهنگ عمومی کاربردیتر شود و اقدامات اجرایی دستگاههای مختلف رصد شود.
«حمید کمانکش» افزود: نشستهای تخصصی فرهنگ کار به عنوان نخستین دستور جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان برگزار و نتایج و پیشنهادات دستگاههای اجرایی جمعآوری شد.
وی افزود: پیشنهادات دستگاههای اجرایی بررسی و به دستگاه مربوطه ابلاغ میشود و در نشستهای آتی شورای فرهنگ عمومی خمین تصمیمات لازم برای ترویج فرهنگ کار در نظر گرفته میشود.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین نیز هم در این نشست گفت: نبود بانک اطلاعاتی جامع و کامل از شاغلان، یکی از معضلات این شهرستان است.
«آزاده محمدی» افزود: نهاد خانواده نقش مهمی در ترویج فرهنگ کار و پرورش نسل علاقمند به کار دارد.
وی، راهاندازی خانه فرهنگ کار، برگزاری نشستهای آموزشی مهارت افزایی در خصوص فرهنگ سازمانی برای مدیران شرکتها و کارگران تابعه، راهاندازی و حمایت از دفاتر کاریابی با الزام مشاوره شغلی یا راهاندازی دفاتر مشاوره شغلی، برگزاری اردوهای کار و کارآفرینی در مدارس، برگزاری کارگاههای آموزشی در خصوص سواد رسانه و تربیت فرزند در خصوص کار در منزل، برگزاری مسابقات روزنامهدیواری با موضوع آشنایی با مشاغل جامعه و راهاندازی اتاق فرهنگ سازمانی را از راهکارهای گسترش فرهنگ کار در خمین عنوان کرد.
خمین با ۱۰۵هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی واقع است و این شهرستان در جایگاه دوم بیکاری استان مرکزی قرار دارد.
نظر شما