وزیر دفاع انگلیس: مدرن‌سازی ارتش در بحبوحه جنگ و تورم بسیار حیاتی است

تهران- ایرنا- بن والاس وزیر دفاع انگلیس با تاکید بر اینکه هزینه‌های دفاعی باید در اولویت باشند، گفت: مدرن‌سازی ارتش در بحبوحه جنگ و تورم بسیار حیاتی است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزیر دفاع انگلیس با تاکید بر نیاز به نوسازی نیروهای مسلح این کشور، افزود: هزینه این نوسازی باید به صورت جداگانه و پیش از افزایش پیش‌بینی شده ۵ میلیارد پوندی (۶ میلیارد دلاری) هزینه‌های دفاعی به این امر اختصاص داده شود.

والاس در سخنرانی خود در کنفرانس دفاع و امنیت داخلی محافظه‌کاران گفت: نوسازی ارتش انگلستان بسیار حیاتی است و به همین دلیل از ریشی سوناک نخست‌وزیر این کشور درخواست کمک مالی اضافی بین ۸ تا ۱۱ میلیارد پوند را برای رسیدگی به این امر کرده‌ایم.

در حالی که جرمی هانت وزیر دارایی دولت سوناک تلاش می‌کند لایحه بودجه دولت را تا هفته آینده تنظیم کند، برخی از قانونگذاران محافظه‌کار موافق افزایش بودجه دفاعی هستند.

بر اساس گزارش‌ رسانه‌های انگلیس، افزایش پیشنهادی بین ۴ تا ۵ میلیارد پوند برای دو سال آینده است این در حالی است که مقامات خزانه‌داری اظهار کردند که هزینه بسیاری از پروژه‌های دفاعی موجود هم‌اکنون نیز از هزینه‌های پیش‌بینی‌شده خود فراتر رفته‌اند.

والاس با تاکید بر اینکه هزینه‌های دفاعی باید در اولویت باشند، گفت: من فکر می‌کنم در تمام دوران مسئولیتم تلاش کرده‌ام تا اهمیت امور دفاعی را در فرهنگ عمومی جا بیندازم و جایگاه آن را ارتقا بخشم.

وی با اشاره به اینکه جهان خارج به ما ثابت کرده است که اگر در امور دفاعی سرمایه‌گذاری نکنیم، ابزارهای لازم را برای ایفای نقش خود به عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل در اختیار نخواهیم داشت، تصریح کرد: دولت انگلیس تا آخر به حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه ادامه خواهد داد.

به گزارش ایرنا، ریچارد کمپ که تا سال ۲۰۰۶ در ارتش انگلیس خدمت می‌کرد، بر این باور است که وضعیت نظامی این کشور به قدری تحلیل رفته است که برای مبارزه با یک کشور دشمن مجهز مانند روسیه با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.

او که فرماندهی نیروهای انگلیس در افغانستان را برعهده داشت، به نشریه «آی» گفت که شمار سربازان در ارتش، «حتی از دوران جنگ در افغانستان، زمانی که ما برای مبارزه نیروهای کافی نداشتیم، به طرز چشمگیری کاهش یافته است؛ و این در برابر دشمنی بسیار متفاوت بود که اصلا به روس‌ها که ممکن است در آینده با آنها درگیر شویم، شباهت ندارد.»

این مقام نظامی اسبق انگلیس یکی از مشکلات عمده را «مقدار مهمات توپخانه» دانست و گفت: جنگ اوکراین نشان داد که اوضاع توپخانه ما تا چه اندازه افتضاح است درحالی که درصورت بروز جنگ باید بتوانیم روزانه هزاران گلوله توپ شلیک کنیم.

وی هشدار داد: «شما نمی توانید این چیزها را یک شبه بسازید، باید انبارهای بزرگ مهمات داشته باشید که ما نداریم.»

به گفته کمپ انگلیس مقادیر زیادی تسلیحات به اوکراین ارسال کرده و باید انبار مهمات خود را سریع‌تر ترمیم کند. وی افزود که بخشی از مشکلات ارتش به فرآیندهای تدارکاتی وزارت دفاع بازمی‌گردد و «پول زیادی هدر می رود» که باید اصلاح شود.

این افسر اسبق ارتش انگلیس ادامه داد: من می‌گویم قطعاً از زمان جنگ جهانی دوم، ارتش بریتانیا به اندازه امروز ضعیف نبوده است و به‌ نظرم ما حتی توانایی جنگیدن مانند جنگ اول خلیج فارس و یا فالکلند را نداریم. ما فاقد موشک‌های بالستیک هستیم، کمبود سامانه دفاعی در برابر موشک‌های بالستیک داریم و تقریباً در هر قابلیت رزمی که فکرش را بکنید، کمبود داریم.

اوضاع وخیم ارتش انگلیس این روزها در سطح رسانه‌ها خبرساز شده است. شبکه خبری اسکای چندی پیش به نقل از منابع دفاعی انگلیس گزارش داد که ارتش این کشور از نگاه آمریکا دیگر به عنوان یک نیروی جنگی سطح بالا تلقی نمی‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha