سرپرست تعاون روستایی آذربایجان‌شرقی: آماده توزیع میوه شب عید هستیم

تبریز - ایرنا - سرپرست سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی از آمادگی این سازمان و اتحادیه تحت پوشش برای توزیع ۵۵۰ تن میوه شب عید در استان خبر داد.

اکبر رنجگران روز سه شنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز تبریز و گفت و گو با ایرنا، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه استانی ستاد تنظیم بازار، ۲۵۰ تن پرتقال و ۳۰۰ تن سیب از ۲۰ اسفند ماه جاری در مراکز ۲۰ گانه تبریز و تعاون روستایی های شهرستان های استان عرضه می شود.

وی اعلام کرد: تعاون روستایی به عنوان ناظر و اتحادیه تعاون روستایی به عنوان مباشر در این حوزه ورود پیدا کرده و پرتقال شب عید را از مازندران و سیب را از باغداران استانی تامین و خریداری کرده است.

رنجگران افزود: ۳۰ تن از سیب ها از باغداران شهرستان اهر خریداری شده و در سردخانه های این شهرستان در مرحله توزیع قراردارد و ۲۷۰ تن نیز از باغداران مراغه ای خریداری شده که ۱۲۰ تن آن به سردخانه های تبریز حمل شده و بقیه نیز از مبداء مراغه به سایر شهرستان های استان حمل می شود.

وی بیان کرد: توزیع میوه شب عید برخلاف سال های گذشته به صورت نمایشگاهی و در بازارچه های تعیین شده صورت می گیرد و علاوه بر توزیع میوه شب عید در این مراکز، اقلام تنظیم بازار شامل برنج، روغن، شکر، قند، گوشت و خرما نیز با ۱۵ درصد تخفیف عرضه خواهد شد.

۷۲درصد بیشتر از میزان تکلیف شده گندم خریداری کرده ایم

رنجگران با بیان اینکه میزان گندم خریداری شده در سالجاری از سوی تعاونی روستایی استان، ۳۴ هزار و ۲۰۰ تن بود، گفت: این میزان گندم خریداری شده ۷۲ درصد بیشتر از میزان تکلیف شده برای استان است.

وی اضافه کرد: همچنین ۲ هزار تن دانه روغنی در قالب کشت قراردادی و هفت هزار تن وش پنبه به مبلغ ۱۵۷ میلیارد تومان از سوی حوزه بازرگانی این سازمان خریداری شده که ۱۲۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده و مابقی نیز طی روزهای آتی پرداخت خواهد شد.

رنجگران از توزیع ۱۳ هزار تن آرد روستایی در مناطق روستایی و سخت عبور استان خبرداد و گفت: تلاش این سازمان تامین نیازهای روستاییان در طول سال بوده و با همکاری تعاونی ها، نیازهای روستاییان بی وقفه و در اسرع وقت تامین و توزیع می شود.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات فنی و کشاورزی نیز تاکنون ۲۴۶ هزار تن انواع کود و ۴۸ هزار تن نیز انواع نهاده دامی و سموم در بین روستاییان توزیع شده و ۱۶ هزار تن از سوی مراکز جمع آوری شیر جمع آوری شده است.

وی بیان کرد: پنج دستگاه ادوات کشاورزی و دنباله بند نیز از سوی این مجموعه تامین و برای سهولت کار کشاورزی در اختیار روستاییان قرار داده شده است.

سرپرست سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی همچنین از فعالیت ۴۸۴ شرکت و اتحادیه تعاونی روستایی و کشاورزی در استان خبرداد و گفت: این شرکت با سرمایه ۵۱۹ میلیارد ریال و عضویت ۳۹۸ هزار و ۳۲۸ نفر در زمینه های مختلف فعال هستند و ۷۰۱ نفر به طور مستقیم در این شرکت ها و تعاونی های مشغول کارند.

رنجگران، توانمندسازی شبکه تعاونی های استان، پایش اعضای تعاونی ها و همچنین کمک به رفع مشکل نقدینگی آنها را از جمله برنامه های این سازمان عنوان کرد و گفت: استفاده از فراغ التحصیلان در هیات مدیره تعاونی ها، ارتقا سواد و تخصص گرایی و مشخص کردن تعداد دقیق اعضای تعاونی به منظور ارایه خدمات بهتر در دستور کار قرار دارد.

ایجاد روستا بازار دایمی به منظور حذف واسطه ها

رنجگران از ایجاد روستا بازار دایمی در تمامی شهرستان های استان خبر داد و گفت: برای کاهش قیمت ها و رسیدن محصولات به دست مصرف کننده با قیمت مناسب، هدف اصلی این روستا بازارهاست.

وی اضافه کرد: در این روستاها بازارها، کالاها به صورت مستقیم و بدون واسطه ها در اختیار مصرف کننده قرار خواهد گرفت ضمن اینکه اقتصاد روستایی نیز شکوفا می شود.

رنجرگران همچنین از آمادگی این سازمان برای حمایت از طرح ها دانش بنیان در حوزه تعاون روستایی خبرداد و افزود: هر شرکت و یا فردی که در این ارتباط طرح و یا برنامه ای داشته باشد به طور قطع مورد حمایت قرار می گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha