سید رضا کاظمی نیا روز سه شنبه در حاشیه بهره برداری از تجهیزات درمانگاه شهید فخری زاده ساری افزود : این درمانگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع و زیر بنای دوهزار و ۵۰۰ متر مربع با اعتبار بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان ساخته و تجهیز شده است.
وی ادامه داد: این درمانگاه دارای بخش های اورژانس ، داروخانه ، آزمایشگاه ، دندانپزشکی بوده و در رشته های پزشکی عمومی و تخصصی به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی ارائه خدمت می کند.
وی در مورد احداث درمانگاه فریدونکنار افزود : با کسب مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح ، زمین مناسب برای احداث مرکز درمانی به مساحت دو هزار متر مربع و با پرداخت ۲۰ میلیارد ریال به اداره راه و شهرسازی استان مازندران خریداری شد که در مرحله اخذ مجوزهای قانونی از وزارت بهداشت و تهیه نقشه و مجوزهای شهری برای آغاز عملیات اجرایی است .
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران با توضیح این نکته که سیاست سازمانی تامین اجتماعی تهیه زمین و ساخت مراکز درمانی در شهرستان های فاقد مراکز درمانی است گفت : از آنجاییکه ۶۰ درصد جمعیت مازندران تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و به خاطر ورود مسافر به این استان در طول سال از نقاط مختلف کشور، بیمه شدگان سایر استان ها نیز از مراکز درمانی ملکی در سطح استان استفاده می کنند و بر همین اساس توجه به توسعه و گسترش خدمات درمانی در سطح استان ضروری است.
مدیریت درمان تامین اجتماعی در بخش درمان مستقیم دارای پنج بیمارستان ملکی شامل بیمارستان ولیعصر (عج) قائم شهر ، بوعلی نکا ، حکمت ساری ، شفا بابلسر و رازی چالوس و دارای ۱۴ درمانگاه سرپایی در اکثر شهر های استان است .
مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران در بخش درمان غیر مستقیم با بیش از دو هزار و ۴۰۰ مؤسسه درمانی طرف قرارداد است که بخش قابل توجهی از خدمات درمانی و پزشکی بیمه شدگان از طریق این مراکز و مؤسسات ارائه می شود .
نظر شما