۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷
کد خبرنگار: 3153
کد خبر: 85053659
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دستگاه‌های اجرایی برای جذب حداکثری اعتبارات تا انتهای سال تلاش کنند

رشت - ایرنا - استاندار گیلان از دستگاه‌های اجرایی خواست درخصوص جذب اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ۱۴۰۱ تلاش مضاعفی از خود نشان دهند و جذب این اعتبارات را به روزهای آخر سال موکول نکنند.  

به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی در دوازدهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان گیلان گفت: مدیران دستگاه‌های مختلف دستاوردهای دولت سیزدهم را در بخش ها و حوزه های مختلف چون مدیریت منابع آب کشاورزی، عملکرد سال گذشته قرارگاه جهادی مدیریت آب، پیشرفت فیزیکی اجرای پروژه نهضت مسکن و ... را اطلاع رسانی کنند.

وی اولویت تخصیص اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای را با پروژه‌های نیمه تمام و پرداخت مطالبات پیمانکاران این پروژه‌ها متناسب با پیشرفت طرح اعلام کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی با تعیی نوقت برای پیمانکاران بازه زمانی برای اتمام پروژه تعیین کنند.

عباسی، خواستار تخصیص سهم شهرستان‌ها از اعتبارات پایان سال شد و افزود: مدیران اجرایی عدالت را در تخصیص‌ اعتبارات رعایت کنند و پروژه‌هایی که پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی از مصوبات سفر دارند را به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعلام کنند. وی گفت: مدیران و ذیحسابان دستگاه‌ها نیز در ادارات خود تا پایان سال برای پرداخت تمام هزینه‌های پرسنلی و پاداش‌ها حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: طبق برنامه راهبردی راه اندازی واحدهای تعطیل، معدن ذغال سنگ سنگرود که از سال ۹۳ تعطیل شده بود مجدد بازگشایی و راه اندازی واحیا می‌شود و کارفرمای جدید خاک نسوز و ذغال سنگ را بهره برداری خواهد کرد.

وی در بخش دیگری در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه ساماندهی پسماند استان نیز گفت: بخش تفکیک از مبدا برخی شهرها مانند بندرانزلی، لولمان اسالم و کیاشهر به صورت مطلوبی این طرح را انجام داده و در رشت هم کار به نحو مطلوبی ادامه دارد.

استاندار گیلان با تاکید بر فرهنگ سازی در زمینه پسماند از رسانه ها خواست اقدامات انجام شده در این حوزه را اطلاع رسانی کنند و افزود: حلقه اول مدیریت پسماند، تفکیک زباله از مبدا است و در گیلان با فرهنگ سازی طرح درحال پیشرفت است باید سامانه ای تعیین شده و اعلام شود چه مقدار از زباله های استان ساماندهی و تفکیک شده است، در بحث شیرابه ها نیز شرکت دانش بنیانی که کار این حوزه را برعهده دارد شیرابه را به مواد قابل استفاده تبدیل می‌کند.

وی تاکید کرد: امروز چهار خط شرکت کود عالی گیلان راه اندازی شده و زباله های استان تا ظرفیت ۸۰۰ تن را بازیافت کرده و به کود آلی تبدیل می‌کند و این به معنای آن است که دیگر زباله ای به سراوان نمی رود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha