۲۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۲۸
کد خبرنگار: 2743
کد خبر: 85054790
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تعاونی ها راهکاری موثر در کسب و کار موفق

۲۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۲۸
کد خبر: 85054790
تعاونی ها راهکاری موثر در کسب و کار موفق

خرم آباد- ایرنا- امروزه فعالیت تعاونی ها به عنوان راهکاری موثر در ایجاد کسب و کار بر همگان روشن شده است چراکه تشکیل تعاونی می تواند درآمدهای سرگردان جامعه را به سمت ایجاد اشتغالی پایدار و موثر هدایت کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تعاونی ها بهترین راه ایجاد درآمد و رسیدن به کسب و کاری پایدار برای فارغ التحصیلان و افراد جویای کار هستند و با توجه به هزینه‌های پایین و درآمدزایی بالای تعاونی‌ها، افراد جویای کار می توانند برای شروع یک کسب و کار موفق به تشکیل تعاونی اقدام کنند زیرا این واحدها بهترین راه ایجاد درآمد، کسب و کار موفق و ارزان به شمار می‌روند و به دلیل اهمیت نیروی انسانی و پایین بودن هزینه‌ها بازخورد و نتیجه بهتر و مطلوبتری در آنها حاصل می‌شود.

در بخش تعاون افراد در کنار هم قرار گرفته و با سرمایه‌های اندکی که تجمیع می‌کنند می توانند کارهای بزرگی انجام ‌دهند به نحوی که اگر هر عضو تعاونی یک میلیون تومان آورده تزریق کند از محل تجمیع آن سرمایه بسیار خوبی برای شروع یک کسب و کار و ایجاد اشتغال پایدار و پویا فراهم می‌شود.

صرف‌نظر از دیدگاه دینی و تاکیدی که قرآن بر مقوله تعاون و فعالیت جمعی افراد دارد از جنبه اجتماعی بسیاری از کشورهای اروپایی پیشرو در بخش تعاون بوده و هستند به نحوی که در این کشورها اهمیت و جایگاه تعاون به خوبی نهادینه شده و در ایران نیز سالهای اخیر اقدامات بسیار خوبی در راستای تشکیل تعاونی ها صورت گرفته است.

۶ هزار و ۶۰۳ تعاونی در لرستان وجود دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در جشنواره تعاونگران برتر اظهار داشت: توسعه اقتصادی و اجتماعی در هر جامعه مستلزم ترویج فرهنگ تعاون, همکاری و همیاری با یکدیگر است.

علی جهانی با بیان اینکه در گذشته خانواده ها ارتباط و تعامل خوبی با یکدیگر داشتند، بیان کرد: این امر نشان از روحیه بالای تعاون در آنها داشت اما متاسفانه اکنون از یکدیگر فاصله گرفته ایم و روحیه ای که باید در ما افزایش می یافت کمتر شده است.

وی با اشاره به تشکیل ۶ هزار و ۶۰۳ تعاونی در سطح استان لرستان، تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر تنها نصف این تعاونی ها فعال است که باید تلاش کنیم همه این تعاونی ها فعال شوند تا به اشتغال برسیم.

وی با اشاره به اشتغالزایی به عنوان یکی از دغدغه های اصلی دولت و مردم، افزود: به فرض عدم فعالیت سه هزار تعاونی در استان، چنانچه هر تعاونی فعال شده و هفت نفر را مشغول نماید می توانیم به اشتغالی ۲۱ هزار نفری در این بخش دست یابیم که رقم بسیار بالایی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه انتظار می رود تعاونی های فعال موجود پای کارتر شده و مشوقی برای تعاونی های غیرفعال شوند، تصریح کرد: تفاهم نامه هایی با بنیاد علوی، استانداری، صندوق روستایی و قرارگاه امام رضا(ع) در راستای کمک به این مجموعه های تعاونی منعقد شده است و امید می رود با کمک به این تعاونی ها گام موثری در راستای اشتغال و افزایش سطح رفاه در جامعه برداریم.

جهانی با اشاره به حضور ۷۴ شرکت تعاونی در جشنواره تعاونگران برتر، افزود: پس از راستی آزمایی مستندات و براساس رای کارگروه علمی سه تعاونی سهام عدالت خرم آباد، مصرف فرهنگیان دورود و خدمات فنی و مهندسی طرح و اندیشه الیگودرز، برتر این جشنواره بودند.

وی عنوان کرد: تعاونی مصرف فرهنگیان دورود سهام عدالت شهر خرم آباد به عنوان برتر ملی معرفی شدند.

به گفته وی فرهنگ کار و تعاون بسیار مهم بوده و چنانچه خود را باور داشته باشیم می توانیم از استان های برتر در این زمینه باشیم چراکه لرستان سرشار از منابع کشاورزی و دامداری مناسبی است که می توان از این ظرفیت ها در راستای اشتغالزایی خوبی برای استان بهره برد.

تعاونی ها راهکاری موثر در کسب و کار موفق

ضرورت فعالیت بیشتر تعاونی ها در کشور

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان نیز گفت: همکاری و همراهی در تمامی ارکان زندگی بشر وجود داشته است و چنانچه تعاون به صورت رسمی و غیررسمی در زندگی ما جاری نباشد امکان پیشرفت کارها نیست.

سیروس ابراهیمی افزود: امروزه شرکت های فراملیتی که بر اقتصاد دنیا موثر هستند با همین روش تعاونی فعالیت می کنند و شرکت های کشورهای مختلف در یک مجموعه واحدی همچون شرکت های نفتی، تولید خودرو و شرکت های اقتصادی بزرگ در حال فعالیت و تولید یک محصول مشترک در قالب شرکت های فرا ملیتی هستند.

وی با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد(تعاونی ها) و شرکت های فراملیتی توانسته اند تاثیر عجیبی بر زندگی بشر و اقتصاد دنیا و حتی فرآیند صلح و جنگ در دنیا بگذارند، ادامه داد: ضرورت تعاون تا جایی است که در قرآن نیز به آن اشاره شده و در آیات مختلف قرآن توصیه به در کنار هم بودن شده است که نشان از اهمیت کار تعاونی دارد.

ابراهیمی با اشاره به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و تحریم های ظالمانه، افزود: ضرورت تشکیل تعاونی ها و انجام کار به صورت تعاونی در شرایط موجود کشور بیشتر احساس می شود.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور در قانون اساسی مبتنی بر سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی است، تصریح کرد: کسانی که قانون اساسی کشور را تحریر کرده اند به اهمیت تشکیل و فعالیت تعاونی ها در کشور واقف بوده اند.

معاون اقتصادی استاندار با بیان اینکه یکی از بزرگترین مشکلات جامعه امروزی نقدینگی سرگردان است، عنوان کرد: باید این وجوه سرگردان را به سمت تعاونی ها هدایت کنیم.

تعاونی ها راهکاری موثر در کسب و کار موفق

لزوم هدایت تسهیلات تبصره ۱۸ به سمت تشکیل تعاونی ها

ابراهیمی با اشاره به وجود ۶ هزار و ۶۰۳ تعاونی در استان با عضویت ۳۵ هزار نفر، تصریح کرد: حدود سه هزار تعاونی از این مجموع با عضویت ۲۳ هزار نفر فعال هستند که نسبت به جمعیت حدودا ۲ میلیون نفری استان آمار پایینی است و نشان می دهد که حدودا یک پنجاهم جمعیت فعال ما در تعاونی ها مشغول هستند.

وی ادامه داد: ما باید به عنوان دولت تلاش و تعاونی ها را تقویت کنیم و افراد فعال نیز به سمت تشکیل تعاونی ها حرکت کنند تا بتوانیم انقلابی را در این حوزه ایجاد کنیم.

وی بیان کرد: چشم انداز روشنی برای کشور پیش رو و اتفاقات خوبی در حال جریان است که امیدواریم به وضعیت پایدارتر و بهتری از شرایط کنونی منجر شود.

معاون اقتصادی استاندار تصریح کرد: حدود پنج هزار و ۴۱۳ میلیارد تومان وام تکلیفی ارزان قیمت از محل تسهیلات تبصره ۱۸ لحاظ شده است که باید بخش زیادی از آن را به سمت تعاونی ها هدایت کنیم.

ابراهیمی افزود: بخش زیادی از این تسهیلات توسط کمیته امداد(ره) و بهزیستی استفاده می شود که باید رایزنی های لازم صورت گیرد این نهادها تسهیلات را به سمت تعاونی پیش ببرند تا تحرک خوبی را در اقتصاد استان ایجاد کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha