به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این رسانه آمریکایی افزود: پنتاگون روز دوشنبه از جزییات درخواست بودجه ۸۴۲ میلیارد دلاری خود پرده برداشت که به گفته مقام های آمریکایی، تمرکز آن بر مقابله با چین است.
اما بودجه درخواستی همچنین بازتاب این واقعیت نشات گرفته از جنگ اوکراین است که وزارت دفاع آمریکا باید خریدهای تسلیحاتی را به شیوه متفاوتی انجام دهد تا از آمادگی اش برای ورود به یک درگیری مستقیم مطمئن شود.
به نوشته پولیتیکو، جنگ روسیه آسیب پذیری صنعت نظامی آمریکا را نشان داد زیرا تولیدکنندگان سلاح در این کشور با چالش تامین درخواست های جدید گسترده برای موشک و مهمات دست و پنجه نرم می کنند.
وزارت دفاع آمریکا در حال حاضر قراردادهای چند ساله ای در زمینه برنامه های خرید هواپیما و کشتی دارد و معتقد است که این شیوه به صرفه جویی در پول و تضمین جریان یکنواخت تولید کمک می کند. استفاده از قراردهای چند ساله مشابهی درباره خرید مهمات نسبت به قراردادهای یک ساله، حس بهتری درباره طرح های خرید تسلیحاتی پنتاگون در بین صاحبان این صنعت ایجاد می کند و به شرکت های بزرگ دفاعی اجازه می دهد درباره سفارش های بزرگ با تامین کنندگان خود مذاکره کنند.
به گفته مقام های آمریکایی، پنتاگون از کنگره ۳۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار در سال مالی ۲۰۲۴ برای خرید مهمات درخواست کرده که افزایش ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری را نسبت به درخواست مالی ۲۰۲۳ را نشان می دهد و شامل میلیاردها دلار برای مهمات، موشک های تاکتیکی و راهبردی، همراه با توسعه فناوری است. این افزایش درخواست از قانونگذاران برای تامین مالی خریدهای چند ساله و به حداکثر رساندن تولید موشکهای هوایی و دریایی پیشرفته را در بر میگیرد که در درگیری مستقیم علیه دشمن پیشرفتهای مانند چین استفاده میشود.
یک مقام وزارت دفاع آمریکا که به دلیل حساسیت موضوع خواست نامش فاش نشود، گفت: اگرچه این راهبرد بر اساس اطلاعات و تحت فشار جنگ اوکراین است اما بیشتر سلاح هایی که پنتاگون قصد خرید آنها را دارد در حال حاضر در اختیار کی یف قرار نمی گیرند. پنتاگون امیدوار است که حمایت خود از درگیری اوکراین را عمدتاً از طریق قوانین تصویب شده توسط کنگره تأمین کند، اگرچه مقدار کمی در بودجه پایه برای ابتکار سالانه کمک امنیتی اوکراین وجود دارد.
بر اساس گزارش پولیتیکو، بودجه درخواستی پنتاگون علاوه بر مهمات، شامل ۳۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار برای نوسازی تسلیحات هستهای آمریکا در حوزههای سهگانه هسته ای موسوم به تریاد (Triad) و همچنین ۱۴۵ میلیارد دلار برای خرید و ۱۷۰ میلیارد دلار برای تحقیق، توسعه فناوری و مهندسی است که بزرگترین سرمایه گذاری در این حوزه تاکنون محسوب می شود.
این بودجه همچنین ۲۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار برای «دفاع و شکست موشکی»، ۱۱ میلیارد دلار برای موشک های مافوق و مادون صوت دوربرد، بزرگترین بودجه فضایی به ارزش ۳۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار، ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برای فعالیت در فضای مجازی و ۹ میلیارد و یکصد میلیون دلار برای طرح های بازداندگی در منطقه اقیانوش آرام را شامل میشود.
نظر شما