بهنام نیازی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از سال ۱۳۸۹ تحقیقی در مورد رشد وزنی و کمخونی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شد و تا به امروز بر اساس سایر تحقیقات، کوتاهی قد افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: آنومی فقر و سوءتغذیه باعث کاهش وزن و در نهایت کوتاهی قد میشود.
نیازی در خصوص اقدامات این مرکز در مورد مقابله با کموزنی و کاهش قد، ابراز کرد: به تمامی خانمهای باردار، مکملهای آهن و ویتامین دی به صورت رایگان ارائه میشود.
رئیس مرکز بهداشت بویراحمد عنوان کرد: مدارس را هم اضافه کردهایم و علاوه بر خانمهایی که در سن باروری هستند، کودکانی که در متوسطه اول و دوم در حال تحصیلند، قرص مکملی و ویتامینی ارائه میدهیم.
وی بیان کرد: با توجه به تعداد دانش آموزان متوسطه اول و دوم شهرستان نیازمند ۲۲۴ هزار عدد قرص فروس فومارت (مکمل آهن) و ۱۵۵ هزار عدد کپسول مگادوز ویتامین دی برای سال تحصیلی ۱۴۰۱ است.
نیازی ابراز کرد: امسال مراقبت های کامل بهداشتی برای ۴۴ هزار کودک زیر پنج سال استان انجام شده است.
رئیس مرکز بهداشت بویراحمد گفت: همچنین ۶۵۰ پرونده و تایید ۲۳۳ پرونده دریافت شیر مصنوعی برای کودکان و مادران مشکل دار تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: از یک هزار و ۲۴ خانم باردار نیازمند مبتلا به اختلالات تغذیه ای فقط ۲۹۱ نفر مادر باردار تحت پوشش برنامه های حمایتی قرار گرفتند.
وی به یکی از چالش های موجود در خصوص کودکان اشاره کرد و ادامه داد: کودکان دارای مشکلات ژنتیک و عقب مانده های ذهنی و جسمی جزو واجدین شرایط دریافت شیر خشک نمی باشند و تعداد این افراد در استان زیاد است لذا نیاز به حمایت دارند.
نظر شما