به گزارش ایرنا ، هاشم علایی روز پنجشنبه در نشستی با مدیرکل امور مالیاتی و رئیس شورای اسلامی و شهردار اردبیل افزود: از جمله وظایفی که قانون بر دستگاههای خدمترسان مکلف کرده است، ایجاد زیرساختها تا درب ورودی واحدهای تولیدی است، ولی به دلیل کمبود اعتبارات این دستگاهها، امکان اجرایی شدن این قانون تاکنون میسر نشده است.
وی اظهار کرد: امیدواریم با تخصیص منابع مطمئن از قبیل اختصاص بخشی از مالیات ارزش افزوده به شهرکهای صنعتی، شاهد بهتر شدن وضعیت زیرساختها در شهرکها و نواحی صنعتی استان باشیم.
علایی ادامه داد: به منظور توسعه صنعتی استان و رفع مشکلات سرمایهگذاران، نیازمند نگاه و نگرش حمایتی مدیران دستگاههای اجرایی از تولید و واحدهای صنعتی هستیم تا بتوانیم بر مشکلات موجود در عرصه تولید غلبه کنیم.
وی اظهار کرد: شرکت شهرکهای صنعتی به عنوان یک سازمان توسعهای نقشی اساسی در هدایت و جذب سرمایهگذاریها در استان ایفا میکند که باید تلاش شود با کمک دستگاههای خدماترسان و سازمانهای اجرایی، کمبودها و کاستیهای موجود در شهرکهای صنعتی مرتفع شود.
علایی ادامه داد: شرکت شهرکهای صنعتی با استفاده از ظرفیتهای ممکن تلاش میکند تا زیرساختهای مورد نیاز سرمایهگذاران تامین شود ولی امکان اجرایی شدن ایجاد تمامی زیرساختها به تنهایی در توان این شرکت نیست.
وی یکی از زیرساختهای ایجاد شده در شهرکهای صنعتی را ایستگاههای آتشنشانی برشمرد و گفت: با توجه به احداث این ایستگاهها و تجهیز آن با خودروها و ادوات آتشنشانی، از شهرداران این مناطق دعوت میکنیم تا ضمن راهبری این ایستگاهها، در کمک به خدماترسانی به واحدهای تولیدی، یاریگر شرکت شهرکهای صنعتی باشند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل بر رفع موانع تولید و حمایت از سرمایه گذاریهای مشروع در استان تاکید کرد و افزود: با حمایت دستگاههای اجرایی میتوان شاهد سرمایهگذاری کلان در شهرکهای صنعتی استان شد.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
نظر شما